Pacienţii plătesc halatele şi măştile cadrelor medicale după consultaţie. Şase halate şi trei măşti pentru două persoane

TRIMITE PRIETENILOR

Şase halate şi trei măşti a avut de plătit, pe lângă consultaţie, o clujeancă după ce a apelat la o clinică privată din oraş. Totuşi, de pacient s-au ocupat doar un medic şi o asistentă.

Întâmplarea a fost povestită pe Facebook de o apropiată a femeii care a fost cu copilul la o clinică privată din oraş:

„Ştiaţi că dacă mergeţi la un spital privat pentru un consult puteţi ajunge să plătiţi şi MASCA şi HALATUL DOCTORULUI? Şi al celor două asistente? Halate chiar două bucăţi de persoană! Prietena mea, care a mers cu copilul la Centrul Medical Unirea din Cluj, a aflat asta abia de pe bon. Eu sunt uimită şi scârbită de modul în care i-a fost umflată nota de plată cu o sută de lei… Merită distribuită informaţia, să ştie şi alţii la ce să se aştepte… PS: nu, halatele (6 la număr) şi cele 3 măşti nu le-a primit prietena mea. Ea a avut ce şi-a adus de acasă. Că ea nu avea voie fără mască în clinică”.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.