Președintele Klaus Iohannis a anunțat că România a obtinut 80 de miliarde de euro pentru relansarea economica

TRIMITE PRIETENILOR

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că în urma Consiliului European suma care va reveni României este de 79,9 miliarde de euro, bani care vor fi utilizați pentru relansare economică, dar și pentru marile proiecte de infrastructură.

”După discuții foarte complicate, după negocieri foarte complicate am obținut pentru România 79,9 miliarde de euro din fonduri europene. Vom folosi această sumă de 80 de miliarde pentru a reface infrstructura din România, pentru a construi spitale, pentru școli, de asemenea, extrem de important este faptul că vom folosi acești bani pentru relansarea economică a României (…) Ne-am pregătit bine și am obținut un rezultat frumos. Este o zi importantă pentru România, o zi importantă pentru proiectul european și vom merge mai departe, fiindcă acești bani trebuie folosiți pentru reconstrucția României”, a spus Klaus Iohannis.

https://www.facebook.com/stiripesurse.ro/videos/1189957264703827/


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.