Primele declaraţii din spital despre Viorica de la Clejani. Ce spun asistentele de la Matei Balş despre starea ei de sanatate

TRIMITE PRIETENILOR

Viorica de la Clejani este internată de ceva vreme la Institutul Matei Balș, după ce cântăreața a fost infectată cu COVID-19. Din primele informații, soția lui Ioniță de la Clejani nu este bine deloc.

Viorica de la Clejani, în vârstă de 48 de ani, se află se pare într-o stare stabilă, dar gravă, după cum au anunțat sursele citate de Antena 3.

Elena Merișoreanu, care se află internată tot la Matei Balș în urma infectării cu SARS-CoV-2, a declaratcă a aflat despre Viorica de la asistentele din spital.

Elena Merișoreanu a spus că Viorica de la Clejani este și ea internată, dar vedeta se află la un alt etaj. Din cele spuse de către artistă, soția lui Ioniță de la Clejani ar fi la Institutul Matei Balș de mai mult timp.

„Din ce am înțeles, și Vorica de la Clejani e internată tot aici, dar la alt etaj, mi-au spus fetele. Ea e mai demult.”, a adăugat cunoscuta interpretă de muzică populară.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.