Scandal amoros, într-o comună din Iaşi! Fantezii secrete, când soţul era plecat la muncă

TRIMITE PRIETENILOR

@ Un scandal amoros a ieşit recent la iveală, într-o localitate din judeţul Iaşi @ Astfel, un individ a fost pedepsit de către judecători după ce a fost acuzat că ar fi dat buzna şi ar fi încercat să-şi satisfacă fanteziile secrete cu verişoara prin alianţă @ Asta, în timp ce soţul ieşencei se afla la muncă

Un scandal amoros a ieşit recent la iveală, într-o localitate din judeţul Iaşi. Ieri, un individ a fost pedepsit de către judecători după ce a fost acuzat că ar fi dat buzna şi ar fi încercat să-şi satisfacă fanteziile secrete cu verişoara prin alianţă.

Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Hârlău l-au condamnat pe Costel Aurelian Lincu la 2 ani şi 9 luni de închisoare, cu suspendare, pentru violare de domiciliu şi tentativă de viol.

„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei comunei Erbiceni sau şcolii din satul Spinoasa, comuna Erbiceni, pe o perioadă de 80 de zile. Admite acţiunea părţii civile şi îl obligă pe inculpat la plata către aceasta a sumei de 1.000 de lei, reprezentând daune morale”, au precizat ieri judecătorii.

Mana unui judecator cu un ciocanel

Scandal amoros, într-o comună din Iaşi!

Demn de remarcat este faptul că sentinţa privind acest scandal amoros din Iaşi nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Costel Aurelian Lincu a început pe 16 noiembrie 2022. Procurorii l-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite.

„În în ziua de 17 octombrie 2022, inculpatul a pătruns fără drept în curtea locuinței persoanei vătămate și, prin constrângere, a încercat să întrețină un raport sexual cu aceasta. În același sat locuiește și persoana vătămată, împreună cu soțul ei, care este văr cu inculpatul, într-un imobil aflat la marginea satului, la circa 200 de metri de DJ 281 (fără a avea locuințe învecinate).

De asemenea, inculpatul era solicitat periodic, de către soțul persoanei vătămate, pentru a-l ajuta la diferite activități în gospodărie (prin curtea casei)”, au menţionat oamenii legii.

Un bărbat cu mâna stângă pe fundul unei tinere
Un ieşean a fost pedepsit după o agresiune de natură sexuală

Costel Aurelian Lincu, acuzat că avea fantezii secrete cu victima

În dimineața zilei de 17 octombrie 2022, în jurul orei 6:00, soțul persoanei vătămate a plecat la serviciu (acesta fiind maistru la o firmă de construcții drumuri și poduri), iar persoana vătămată a rămas singură acasă.

„În jurul orei 7:15, în timp ce persoana vătămată se afla într-una din încăperile casei (care avea ușile închise, dar neîncuiate), stând în pat, în interior a pătruns inculpatul, care a pretextat că dorește să discute cu vărul său, dar, când a constatat că acesta nu se află în imobil, s-a apropiat de patul în care se afla persoana vătămată, spunându-i acesteia că „a prins-o” și are chef să întrețină relații sexuale cu ea.

Inculpatul a prins-o pe aceasta cu mâinile de umeri și a izbit-o la podea. Persoana vătămată a reușit să se ridice, însă inculpatul a încercat să o izbească de pat. Imediat, persoana vătămată a început să țipe, iar inculpatul a atins-o în zonele intime (în zona sânilor și în zona pubiană), cerându-i să întrețină relații sexuale”, au subliniat anchetatorii ieşeni.

Agresorul, lovit cu mătura de victimă

În acel moment, femeia s-a opus, cerându-i lui Costel Aurelian Lincu să înceteze (și împingându-l pe acesta), după care a luat o mătură din paie cu care i-a aplicat acestuia mai multe lovituri, cerându-i să părăsească locuința.

„Astfel, inculpatul a renunțat la agresiune și a părăsit locuința, iar persoana vătămată a blocat ușa. După ce inculpatul a ieșit și din curte, persoana vătămată a ieșit din casă și a blocat și poarta. În jurul orei 10:00, când soțul persoanei vătămate s-a întors la domiciliu, aceasta i-a povestit cele întâmplate, motiv pentru care a mers pentru a discuta cu inculpatul, însă acesta a refuzat”, au încheiat oamenii legii.

La audieri, ieşeanul Costel Aurelian Lincu a recunoscut cele întâmplate în carula cestui scandal amoros.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.