Seful Sputnik Romania, mesaj pentru romanii care nu iubesc Moscova: „Sa plece cat mai repede din Romania. La cum se schimba istoria poate vor fi siliti sa ramana acasa ca sa terminam canalul Dunare-Bucuresti”

TRIMITE PRIETENILOR

Seful Sputnik Romania, Bogdan Alexandru Duca, ii indeamna pe romanii care nu il iubesc pe Vladimir Putin „sa plece mai repede” din Romania pentru ca „la cum se schimba istoria poate vor fi siliti sa ramana acasa ca sa terminam canalul Dunare- Bucuresti”.

„Ne tot poftesc unii sa plecam in Rusia sau Coreea de Nord, etc, daca nu suntem pro-occidentali. Dar nu e mai simplu pentru domniile lor sa plece in Vest? E clar ca sunt nemultumiti de Romania daca ii doresc sa isi piarda suveranitatea, identitatea, averile, in favoarea Vestului.

Romania rezista. Nu vrea ‘ca in Vest’. Si de asta domniile lor sunt tot timpul nemultumiti, fac mitinguri cu #, ne cearta…. Atunci sa plece domniile lor. Si sa plece mai repede.

Nu de alta, dar la cum se schimba istoria poate vor fi siliti sa ramana acasa ca sa terminam canalul Dunare- Bucuresti…”, a scris Duca pe Facebook.

El are numeroase postari in care ii ataca pe ucraineni si ii ironizeaza pe cei care sustin lupta Ucrainei pentru apararea teritoriului sau in fata agresiunii Rusiei.

„Mare haz ca unii rusi vor sa fuga din tara ca sa nu fie luati sub arme. Pai daca faceti o plimbare prin centrul vechi din Bucuresti puteti face un batalion cu tineri ucraineni care au descoperit ca sunt familisti sau studenti in Romania.

Iar daca in Romania s-ar decreta mobilizarea partiala, singurii barbati ramasi in Romania vor fi in carje sau scaune cu rotile.

P. S. In armata romana sunt demisii pe capete”, a mai sustinut Duca.

Duca a preluat conducerea „departamentului romanesc” al Sputnik Moldova dupa ce fostul sef, Dragos Dumitriu (fost deputat PRM), a decedat. Sputnik Moldova, canal oficial de propaganda al regimului de la Moscova, a fost interzis in Romania dupa ce Rusia a invadat Ucraina.

Sursa: Aktual24.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.