Siria: O fetiță de 7 ani și-a protejat fratele mai mic cu propriul trup, timp de 17 ore, sub dărâmături

TRIMITE PRIETENILOR

O fotografie în care o fetiță în vârstă de 7 ani, din Siria, își protejează fratele mai mic sub dărâmăturile provocate de cutremurele care au lovit țara luni a impresionat o lume întreagă.

Reprezentantul ONU, Mohamad Safa, cel care a distribuit fotografia pe Twitter, a anunțat că miniroo au stat sub dărâmături timp de 17 ore.

“Fetita de 7 ani care și-a ținut mâna pe capul fratelui ei pentru a-l proteja în timp ce au stat 17 ore sub dărâmături, a reușit în siguranță”, a scris acesta, potrivit The Indian Express.

Fotografia i-a emoționat pe internauți. Mulți oameni au lăudat-o pe fată pentru gestul ei plin de compasiune.

“Se întâmplă minuni. Ce soră grozavă. L-a protejat cu cu dragoste într-o astfel de situație stresantă. Respect pentru toți salvatorii care lucrează necontenit”, a comentat un utilizator.

“O, fie binecuvântată! Dragostea și rezistența copiilor mă fac să plâng”, a comentat alticneva.

“Wow! E un mic erou!”, a scris un alt utilizator.

Bilanțul provizoriu al cutremurelor care au zguduit Turcia și Siria a ajuns la peate 5.000 de morți și zeci de mii de răniți.

În Turcia au fost decretate șapte zile de doliu național.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.