Sorin Lavric, lider de seama al AUR: „Nu sunt un admirator al femeilor. Vopsirea unghiilor la picioare, o stupiditate crasa”

TRIMITE PRIETENILOR

Sorin Lavric, presedinte al Senatului AUR, a scris intr-o carte publicata in 2019 ca nu poate sa admire femeile pentru ca nu considera ca aceastea ar putea fi „deasupra barbatilor”. El are si alte numeroase consideratii jignitoare la adresa femeilor.
„Nu sunt un admirator al sexului frumos. Admiratia cere recunoasterea ab initio a unei relatii de superioritate: admiri pe cineva pe care il banuiesti a fi deasupra ta, pe cand femeia poate fi cel mult dorita, dar in nici un caz admirata”, a scris Lavric in cartea „Decoct de femeie”.

„Nici un barbat nu cauta in femeie desteptaciunea, profunzimea sau luciditatea. Cine vrea filosofie, nu o va gasi in capul femeii, dar in schimb va gasi cufundarea in athanorul labios.”

„Cum n-am de gand sa menajez vanitatile, e firesc sa afirm ca chinul gandirii abstracte e prerogativa cuvenita intelectului masculin”.

„Vopsirea unghiilor de la picioare e unul dintre oficiile cele mai absurde la care se poate preta femeia, un oficiu in care barbatul vede o stupiditate crasa”.„Sunt trei imprejurari cand privelistea unei femei culmineaza in dezgust: cand isi face toaleta intima, cand isi probeaza hainele in oglinda si cand sta pe masa ginecologica”.

Sorin Lavric este prezentat pe site-ul AUR drept „scriitor, filosof, publicist, profesor universitar”.

Sorin Lavric s-a nascut pe 27 noiembrie 1967 la Turnu Severin. Este absolvent al Facultatii de Medicina (1993) si al Facultatii de Filosofie (1996), doctor in filosofie in 2005.

Lavric a candidat la alegerile parlamentare pe listele pentru Senat din judetul Neamt si va deveni membru al Parlamentului.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.