Sorin Ovidiu Vîntu, despre pandemie: ”O țeapă colosală”. Jigniri la adresa lui Streinu Cercel: ”E tâmpit”

TRIMITE PRIETENILOR

Sorin Ovidiu Vîntu se află internat la o clinică din străinătate după ce a întâmpinat o problemă medicală, iar medicii i-au amputat un deget și jumătate. Afaceristul a glumit pe această întâmplare și susține că medicii nu i-au dat ”rămășițele celor două degete pentru a le îngropa”.

”Nu mi-a amputat nimeni piciorul, mi s-a amputat un deget și jumătate. Din nefericire nu au vrut să îmi dea rămășițele pământești ale celor două degete să le îngrop în România și au rămas aici” , a declarat afaceristul.

Afaceristul a vorbit și despre situația actuală în care se află omenirea din cauza pandemiei COVID. Sorin Ovidiu Vîntu susține că pandemia COVID este o afacere de triliarde de dolari pusă la cale de mai mulți oameni politici de vârf și a oferit un sfat cetățenilor, mai exact să nu se mai lase manipulați.

”Cea mai mare manipulare din istoria planetară, manipularea COVID-19. O afacere de triliarde de dolari pusă la cale de niște oameni politici de vârf și niște manageri de la Big Pharma. O țeapă colasă, mulți din voi nu și-au dat seama. Am auzit că un oarecare medic român, Streinu Cercel,  recomandă să purtăm mască până la adânci bătrâneți, e tâmpit. Mulți dintre voi au rămas fără serviciu, au rate în spate, milioane de oameni rămași pe drumuri! Nu te mai lăsa manipulat, cere-ți dreptul. Cel mai normal lucru este acțiunea” , a declarat omul de afaceri printr-un videoclip pe Facebook.

Milionarul Sorin Ovidiu Vântu are grave probleme de sănătate. Dezvăluirea a fost făcută de către jurnalistul Sorin Roşca Stănescu la emisiunea de la Gold FM. Afaceristul a mai avut probleme medicale în vara anului 2020 când a fost internat de urgenţă la Institutul Clinic Fundeni din Capitală. Starea de sănătate a omului de afaceri este gravă.

Sorin Ovidiu Vîntu este unul dintre cei mai controversați milionari ai României. El a fost eliberat condiționat din închisoare în luna martie a acestui an, printr-o decizie a Tribunalului București, după ce a executat parțial o condamnare de 11 ani de închisoare, rezultată din contopirea unor pedepse primite în mai multe dosare.

 


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.