Spectacol penibil, opt persoane au inaugurat un lift la spitalul din Rădăuţi. Festivitatea a fost transmisă în direct la tv.

TRIMITE PRIETENILOR

O nouă inaugurare de toată jena, marca made in România. Noul lift de la spitalul din Rădăuţi a avut parte de opt “naşi”, iar ceremonia a fost transmisă în direct de un post local

Clădirea veche a Spitalului municipal din Rădăuți a fost dotată cu un ascensor, investiția fiind inaugurată vineri dimineață.

Discursuri şi laude pentru liftul care urcă un etaj

Darea în funcţiune a liftului este un aspect pozitiv, însă momentul a pălit pe lângă evenimentele care au înconjurat evenimentul. La uşile ascensorului s-au aşezat pentru inaugurare, pentru a lua cuvântul şi a aduce laude nu mai puţin de opt persoane, în frunte cu primarul Bogdan Loghin şi directorul spitalului, dr. Flaviu Sima.

De asemenea, au fost prezenţi mai mulți medici din cadrul unității sanitare, dar şi reprezentanți ai firmei care a proiectat și executat lucrarea.

Mai mult decât atât, festivitatea de inaugurare a ascensorului a fost transmisă în direct de postul local Cromtel TV.

“Astăzi ne-am adunat aici pentru o zi importantă pentru Spitalul Minicipal Rădăuţi. Deşi e data de 13 ianuarie, vrem să inaugurăm primul lift care va deservi incinta spitalului vechi. Suntem foarte mulţumiţi că am reuşit să îndeplinim acest obiectiv de investiţii”, a spus managerul spitalului din Rădăuţi, Flaviu Sima.

Momentul de vineri de la Rădăuţi, seamănă izbitor cu diverse situaţii petrecute în ultima vreme în diverse zone ale ţării.

În aprilie 2020, în comuna Frumuşica, din judeţul Botoşani, deputatul şi liderul PNL al judeţului, Costel Şoptică, şi primarul localităţii, Constantin Bălăşanu, au tăiat panglica din jurul unui contor de gaz, după care un sobor de preoţi l-au sfinţit.

În 2021, în luna septembrie, fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, alături de alte şapte persoane, a tăiat panglica la inaugurarea unui ponton din Delta Dunării. După numai o lună de la inaugurare, pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii în care se vedea că acea construcție s-a scufundat parțial.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.