„Sunt deputat, nu trebuie sa port masca”. „Mitraliera”, scandal cu Politia intr-o benzinarie din Bucuresti. “Nu ma invata unu’ cu patru clase cum sa port masca.”

TRIMITE PRIETENILOR

Deputatul PSD Catalin Radulescu, poreclit ”Mitraliera”, a fost amendat marti in Bucuresti de Politie pentru ca a refuzat sa poarte masca de protectie intr-o benzinarie.

Radulescu a declarat ca este demnitar, sustinand ca astfel este scutit de la purtarea mastii, si l-a jignit pe politistul care l-a amendat. El i-a fluturat apoi politistului in fata legitimatia de parlamentar.

Deputatul PSD Catalin Radulescu, a reactionat violent, marti, dupa ce a fost amendat de politist.

„Eu m-am conformat cum trebuia sa se conformeze toti oamenii. S-a spus ca vine sfarsitul lumii. In martie, multi nu purtau masca.

Ulterior, am vazut cand se bea sprit prin guverne, nu se poarta masca. Dar cerem romanilor sa poarte masca.

Radulescu a fost amendat cu 1.000 de lei pentru ca nu a purtat masca si inca 500 de lei pentru ca l-a jignit pe politist.

„In data de 17.07.2020, politist din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Brigada Rutiera, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a fost sesizat de catre un cetatean cu privire la faptul ca doua persoane, barbat si femeie, ce se aflau in interiorul unui spatiu comercial, nu poarta masca de protectie.

Politistul s-a deplasat la locatie si a solicitat celor doua persoane sa isi fixeze corespunzator masca. Femeia s-a conformat solicitarii, dar barbatul a refuzat. La momentul in care i s-a adus la cunostinta ca va fi sanctionat contraventional a adresat cuvinte si expresii jignitoare.

Barbatul a fost sanctionat contraventional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, precum si Legii nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, anunta Politia Capitalei.

S-a intamplat ca vineri masca sa se rupa la unul dintre brate. Un politist cu cateva clase, 7 sau 4 clase, ma invata pe mine, eu medic chirurg, cum sa port masca.

N-am cum sa port masca daca s-a rupt intr-o parte. Mi-a spus ca trebuia sa tin masca in mana.

Individul a vrut sa-mi dea o amenda, probabil m-a recunoscut sau a fost pus de cineva.

De azi incolo va spun ca eu nu voi mai purta masca. Nu exista boala fara simptome”, a declarat Catalin Radulescu la B1 TV.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

CopyAMP code

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.
Enable Notifications    OK No thanks