„Suntem pe primul loc în Europa şi în lume la numărul de decese” – Nelu Tătaru explică ce se întâmplă, DE FAPT, în România cu pandemia

TRIMITE PRIETENILOR

Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru, consilier al premierului Florin Cîţu a declarat, luni seară, că România este pe primul loc în lume la numărul de de.ce.se provocate de coro.na.vi.rus pentru că majoritatea populaţiei refuză singurul glo.nţ pe care îl avem.

Ce a declarat Nelu Tătaru
„2.347 persoane au mu.r.it în ultimele 7 zile. Oboseala şi apăsarea acestui plin val 4 par să ne spulbere şi ultima fărâmă de energie.

Se luptă pe toate fronturile, cu toate resursele, cu toată bunăvoinţa”, a scris, luni seară, pe Facebook, Nelu Tătaru.

Politicianul a transmis că ne aflăm într-o perioadă foarte grea. Numărul pacienţilor care au nevoie de îngrijiri medicale este mai mare decât capacitatea de tratare a spitalelor.

„Nu mai suntem goi în faţa b.olii, aşa cum eram la începutul anului 2020. Ştim care sunt riscurile… Şi, totuşi, suntem pe primul loc în Europa şi în LUME la numărul de de.ce.se…pentru că majoritatea populaţiei refuză singurul glo.nţ pe care îl avem astăzi în faţa acestui in.amic.

De ce?”, a mai scris consilierul premierului.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.