Tariceanu si-a anuntat candidatura la Primaria Capitalei: „Este nevoie de oameni cu experienta, de oameni cu greutate”

TRIMITE PRIETENILOR

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și-a anunțat joi candidatura la Primăria Capitalei.

„Am constatat că în București nu există niciun candidat liberal. Nicușor Dan nu are un profil liberal.

Este nevoie de oameni cu experienta, de oameni cu greutate. Am acumulat foarte multa experienta atat ca premier, cat si ca presedinte al Senatului

Ma consider in situatia de a avea o anumita responsabilitate si obligatie fata de organizatiile ALDE. Nu este firesc ca intr-o batalie generalul sa stea numai la birou

Bucureștiul de 30 de ani are un electorat liberal și cred că are nevoie de o reprezentare pe măsură. Sunt de 30 de ani liberal și cred că, având în vedere că trecem printr-o perioadă grea, nu este timp de experimente, este nevoie de oameni cu experiență și de oameni cu greutate.

Experiența pe care am acumulat-o ca prim-ministru, președinte al Senatului sunt extrem de utile pentur a clădi o viziune pentru orașul București”, a declarat Tăriceanu.

Președintele ALDE spune că și-ar fi dorit o alianță cu PSD și Pro România, dar nu a fost posibil.

„Mi-aș fi dorit ca alegerile locale să dea drumul unui proiect mai amplu, USL 2024. Din păcate, anumite decizii au făcut acest proiect nerealizabil, practic fiecare partid dorește un rezultat cât mai bun.”, a declarat Tăriceanu.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.