O tanara politista care lucra sub acoperire, deconspirata chiar de catre colegii ei: „Ne ocupam de copilul tau!”

TRIMITE PRIETENILOR

Caz revoltator, in care o tanara politista ce fusese infiltrata intr-o retea de trafic de persoane a fost deconspirata chiar de catre colegii ei politisti.

„Politista, tanara, infiltrata intr-o retea de trafic de persoane. A absolvit facultatea de psihologie si a lucrat intr-un DGASPC (pastrez anonimatul din motive lesne de inteles). Se decide sa dea examen la Academia de politie, ia examenul, absolva si e angajata in sistem, hotarata sa se dedice destructurarii traficului de minore. Infiltrata intre traficanti, deconspira o intreaga retea la nivelul judetului unde lucra. Fix in ziua in care ii ofera pe tava pe capii retelei, la cateva ore, acasa fiind, aude alarma masinii. Se uita pe geam. Pe masina – o coroana funerara. In cutia postala, mesaj: Renunta acum, daca nu vrei sa ne ocupam de copilul tau”, a povestit Saftoiu.

Ea spune ca politista a „renuntat si s-a retras” dupa ce si-a dat seama ca a fost turnata chiar de catre colegii ei din politie.

„Doar cateva persoane stiau ca e infitrata. Extrem de putine. La fel de putine stiau unde locuieste. Si totusi, la cateva ore dupa ce respectivii sunt retinuti, este amenintata. A renuntat si s-a retras. Si-a dat seama ca nu de traficanti trebuie sa se fereasca, ci chiar de unii colegi. Am ascultat si am tacut. Dar las aici inca o marturie despre ceea ce nu vrem sa vedem”, a mai scris Saftoiu.

https://www.facebook.com/adriana.saftoiu.1/posts/10219984078006060


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.