Tir propagandistic prin care PSD sustine ca „pacanelele raman deschise”, in timp ce se „romanii vor fi inchisi in case”. Raed Arafat: „Si pacanelele vor fi inchise”

TRIMITE PRIETENILOR

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat, marti noapte, ca si salilele de jocuri de noroc vor fi inchise in Bucuresti.Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat, marti noapte, ca si salilele de jocuri de noroc vor fi inchise in Bucuresti. PSD a declansat un tir propagandistic prin care sustine ca „pacanelele raman deschise”, in timp ce se „romanii vor fi inchisi in case”.

„Salile de jocuri vor si ele inchise. Daca nu au fost incluse, sigur vor fi. In hotarare (Hotararea Comitetului pentru Situatii de Urgenta – n.red.) s-au prevazut in mod cert si salile de jocuri”, a declarat Arafat la TVR.

Marti, numerosi lideri ai PSD si propagandisti PSD au sustinut ca urmeaza ca romanii sa fie „inchisi” in case, in timp ce „pacanelele raman deschise”.

„Practic, tot ce stiu sa faca actualii guvernanti de dreapta este sa impuna restrictii si sa ne inchida in case, in timp ce pacanelele, de exemplu, sprijinite de prietenul lui Orban din industria jocurilor de noroc, raman deschise, fiind domeniul privilegiat, protejat de PNL”, a scris pe Facebook senatorul PSD Mihai Fifor.

Acealsi mesaj este propagat si de Adriana Bahmuteanu. „Este strigator la cer ce se intampla!!!
Astia chiar ne cred prosti???? Care e logica??? Logica Lucovid!!! Se inchid restaurantele, cinematografele si teatrele, dar vor functiona pacanelele!!!!”, s-a isterizat Bahmuteanu pe Facebook.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.