Ultima Ora! Alexandru Arșinel, de nerecunoscut. Actorul nu se mai poate ține nici pe picioare.

TRIMITE PRIETENILOR

Alexandru Arșinel a petrecut în 2020 cel de-al patrulea Crăciun la Teatrul de Revistă fără buna sa prietenă, Stela Popescu, actrița care avea să plece dintre cei vii, în 2017, cu doar o lună înainte de Nașterea Domnului, lăsându-și cel mai bun prieten singur. 

În timpul petrecerii, artistul ajuns la 81 de ani a părut mai trist ca niciodată, sau cel puțin așa se poate observa din imaginile publicate

de Teatrul de Revistă, pe pagina sa oficială de Facebook. Ba mai mult, Alexandru Arșinel nu a mai putut, așa cum o făcea în alți ani, să cânte stând în picioare.

Deși a încercat, până la urmă actorul s-a așezat pe un scaun pentru a își putea termina reprezentanția. Cel mai probabil fiecare sărbătoare

petrecută fără Stela Popescu, la teatru nu este ușoară pentru el, mai ales acum când și starea lui de sănătate s-a înrăutățit.

Alexandru Arșinel se topește de dorul Stelei Popescu

După mai bine de trei ani de când Stela Popescu s-a stins din viață, colegul și prietenul ei cel mai bun, Alexandru Arșinel,

nu s-a împăcat cu ideea că marea doamnă a teatrului românesc de revistă nu mai este printre noi. Actorul susține că îi simte lipsa atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi.

„Românii sunt triști fără Stela, dar se bucură atunci când o revăd pe micul ecran. Nu îmi e ușor! Nu ne-a fost ușor! Stela însemna foarte mult.

Ea era un reper important pentru noi. Pentru teatru a fost un geniu unic al românilor. Câteodată mi se face frică fără ea.

Oamenii poate așteaptă mai multe de la noi. Când eram împreună, puteam să dăm aproape totul.

Acum joc, oamenii sunt generoși și mă aplaudă. Joc și cu alți colegi și ușor, ușor, publicul se obișnuiește. N-am înlocuit-o pe Stela.

Am jucat în continuare cu o fată foarte talentată, Ana Donosa, un moment pe care-l jucam de când trăia Stela și când ne hotărâsem să luăm în spectacol un băiat tânăr, Cristi Simion,  care să joace cu ea și o fată cu care să joc eu.  

La ea am fost acum două săptămâni, când s-au împlinit doi ani de când au murit. Am fost cu niște flori. Cineva a văzut, la un moment dat, că m-am retras și m-am urcat în mașină. A fost așa de frig și la vârsta mea frigul

pătrunde repede. Din această cauză m-am retras, nu din lipsă de respect”a declarat Alexandru Arșinel, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.