Ultima Ora! Raluca Turcan, declaratie ULUITOARE: “Vom face un guvern fara PSD”

TRIMITE PRIETENILOR

Raluca Turcan a postat un mesaj surprinzator pe pagina sa de Facebook. Aceasta a mentionat ca PNL va construi un guvern fara social-democrati.

„Sibienii au spus astazi, din nou, ca PNL este partidul in care au cea mai mare incredere. (…) Misiunea PNL in interesul public nu a fost niciodata usoara, fiindca a fost intotdeauna tratata cu seriozitate.

Vom face la fel si acum si vom construi, asa cum ne cer sibienii, un guvern fara PSD! Am incredere ca realitatea va confirma dorinta romanilor de a avea o guvernare cinstita, stabila si predictibila.

In parteneriat cu presedintele Klaus Iohannis si cu administratia locala. In judetul Sibiu, insa, PNL a castigat detasat aceste alegeri!

Suntem partidul in care locuitorii au cea mai mare incredere!”, scrie in mesajul postat de Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook.

Ce spunea Raluca Turcan in ziua alegerilor parlamentare

„Acesta este un moment unic in istoria Romaniei recente si care poate sa marcheze viata Romaniei si a romanilor, semnificatia votului de astazi este una istorica pentru ca acest vot poate sa ne duca spre Europa, poate sa ofere dezvoltare, institutii puternice, sisteme publice functionale, acest vot de astazi poate sa ne conduca intr-o perioada de patru ani de stabilitate guvernamentala in care sa construim.

Eu am votat pentru o Romanie europeana si pentru o Romanie dezvoltata si ii indemn pe toti cei

care vor sa traiasca intr-o Romanie dezvoltata, sa mearga la vot si sa ii indemne si pe altii sa mearga la vot”, a spus Turcan. scrie fabricatinromania


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.