Un bărbat a primit, din greșeală, 286 de salarii. După câteva zile, individul a transmis angajatorului un mesaj prin avocați. Incredibil ce a putut să spună

TRIMITE PRIETENILOR

Un bărbat din Chile, care în luna mai a primit, din greșeală, 286 de salarii în loc de unul singur, a dispărut fără urmă, după care și-a transmis demisia printr-o firmă de avocatură, deși inițial a spus că va returna suma care nu i se cuvenea.

Luna trecută, departamentul de resurse umane al celui mai mare producător de mezeluri din Chile, Consorcio Industrial de Alimentos (Cial), i-a virat unui angajat peste 281 de milioane de pesos chilieni (aproximativ 190.000 de dolari), informează La Vanguardia.

Când a mers la bancomat, angajatul respectiv a aflat că este milionar. Fără să stea pe gânduri, el a retras întreaga sumă de bani.

La data de 30 mai, un asistent de birou al Cial l-a abordat pe un director adjunct și i-a spus despre eroarea de plată.

După verificarea plăților, conducerea Cial a confirmat că angajatul în cauză a primit 286 de salarii lunare în loc de unul, din greșeală, și l-a informat că trebuie să returneze banii pe care i-a primit în plus. Angajatul a spus că va merge la bancă și va rezolva problema, numai că acest lucru nu s-a mai întâmplat.

După ce departamentul financiar al Cial a observat că banca nu a rambursat suma, a încercat să-l contacteze din nou pe angajat, însă fără rezultat.

A demisionat și s-a făcut nevăzut

La un moment dat, la sediul firmei a apărut un avocat care a transmis că eroare nu îi aparține clientului său și că acesta nu va returna banii.

La data de 2 iunie, angajatul respectiv și-a transmis demisia prin intermediul unei firme de avocatură.

Apoi, individul a plecat din localitate. Ca să-și recupereze banii, compania Cial l-a dat în judecată pe fostul său angajat.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.