UN BĂTRÂN VINDEA OUĂ. O FEMEIE A COBORÂT DINTR-O MAŞINĂ, A VENIT LA EL ŞI… CONTINUAREA ESTE REVOLTĂTOARE! CE A PUTUT SĂ FACĂ DUPĂ ACEEA

TRIMITE PRIETENILOR

O poveste făcută publică pe Facebook, cu un bătrân care vindea ouă şi o femeie care a coborât din maşină s-a îndreptat spre el, a devenit virală, revoltându-i pe cei care au citit-o şi punându-i, de asemenea, pe gânduri.

„Un batran vindea oua.O femeie cobori dintr-o masina,veni la el si il intreba:
-Cu cat dai ouale?
Batranul i-a raspuns:
-1 leu oul,doamna.
-Voi cumpara 6 oua cu 5 lei sau nu voi cumpara deloc.

-Ia-le la pretul pe care il vrei.Poate ca este un inceput bun pentru ca astazi nu am vandut niciun ou,a raspuns batranul.
Ea a luat ouale si a plecat simtindu-se mandra.S-a urcat in masina ei si a mers la un restaurant impreuna cu prietenul ei.Acolo au comandat ceva.Au mancat putin din ce au comandat si au cerut nota de plata.comanda a costat 140 de lei si ea a dat 150 spunandu-i proprietarului sa pastreze restul.
Acest lucru este destul de normal pentru proprietarul restaurantului,dar dureros pentru batranul vanzator sarac de oua.
Ideea este:
De ce aratam intotdeuna ca suntem puternici atunci cand cumparam de la cei saraci?Si de ce suntem generosi cu cei care nu au nevoie de generozitatea noastra?
Odata am citit undeva:
„Tatal meu obisnuia sa cumpere bunuri simple de la oameni saraci la preturi mari chiar daca nu avea nevoie de ele.Uneori obisnuia sa plateasca mai mult pentru ele.M-am mirat de asta si l-am intrebat de ce o face?Atunci tata mi-a raspuns:”este un act de caritate infasurat cu demnitate”.
Sa aveti o seara frumoasa!”
, este textul poveştii.

Postul în care a fost făcută publică povestea a adunat zeci de mii de like-uri şi de distribuiri. Trist dar adevărat!!! Aşa văd lucrurile cei bogaţi!!!”, a comentat cineva. „Cât de adevărat!” şi O lecţie de viaţă!” sunt alte câteva comentarii ale celor care au citit povestea.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.