Un milionar va dona 99% din averea sa atunci când va muri, pentru a-și motiva copiii să muncească în continuare

TRIMITE PRIETENILOR

Un milionar a dezvăluit că va dona 99% din averea sa atunci când va muri, pentru a-și motiva copiii să muncească în continuare.

Dave Fishwick este un milionar care și-a lansat propria bancă în timpul crizei financiare din 2008. Compania sa, Burnley Savings and Loans, este o bancă comunitară care ajută afacerile locale să prospere.

În ciuda faptului că și-a câștigat existența din vânzarea de microbuze, milionarul a promis că își va dona cea mai mare parte din avere, în loc să o lase copiilor săi.

El a adăugat că nu vrea să-și „împovăreze” copiii cu responsabilitatea unei averi.

Este atât de important pentru copii să muncească din greu, pentru că am văzut o mulțime de oameni care au devenit de succes și bogați și își răsfață copiii, iar copiii nu înțeleg deloc banii. Voi done 99% din averea mea când voi muri, indiferent de săptămână și an”, a spus milionarul pentru Daily Star, scrie LAD Bible.

Fiswick a adăugat că, pe măsură ce a lucrat în trei locuri de muncă simultan, a dezvoltat o etică de lucru remarcabilă, pe care dorește să o transmită și copiilor săi.

Este important să aveți acea etică a muncii și cred că munca grea vă pune acolo unde vă va găsi norocul. Copiii mei nu sunt întotdeauna de acord cu asta, dar sunt copii buni”, a mai spus milionarul.

Dar când vine vorba de propriul ego, antreprenorul a împărtășit într-un interviu separat pentru Daily Star că soția lui îl ține de obicei cu picioarele pe pământ cu preparate din carne de vită.

Fishwick a câștigat, de asemenea, și atenție media, pentru „Bank of Dave”, un film care se bazează pe experiențele sale din viața reală.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.