Un român din și-a scos la vânzare toate animalele și păsările din ogradă, pentru care a muncit o viață întreagă, pentru a-și duce soția la un tratament

TRIMITE PRIETENILOR

Disperat să facă rost de bani cât mai repede, Gheorghe Botgros a postat un anunț pe pagina lui de Facebook în care le cerea oamenilor să-l ajute cu banii de care ar avea nevoie soția pentru un tratament de recuperare.

„Din cauza lipsei banilor de care am nevoie să-mi duc soția la recuperare la o clinică în Timișoara, am decis să pun la vânzare (dar numai toate la pachet, nu se vând la bucată), păsările și animăluțele ce le am în gospodărie, după cum urmează: 2 capre și 2 iezi de anul acesta, un ied si o ieduță, caprele dacă sunt hrănite bine dau 5-6 litri de lapte pe zi, 2 curcani mari și o curcă, 8 găini ouătoare și un cocoș, 4 gâște și un gâscan mari, 2 boboci de anul acesta, 4 găinușe americane și un cocoșel, 4 bibilici, două femele și 2 masculi și 10 puișori de două săptămâni, toate la pachet 1500 de lei, deși ele valorează mai mult, dar de banii aceștia am nevoie ptr. a duce sotia la recuperare. Telefon de contact:+40745/781.***“, așa sună anunțul lui Gheorghe Botgros postat pe Facebook în urmă cu două zile.

Bărbatul avea nevoie urgent de bani pentru a-și duce soția la tratament, în Timișoara.

Banii s-au strâns în mai puțin de o zi, iar bărbatul din Caraș Severin nu a mai fost nevoit să renunțe la animalele sale.

La nici o zi de la postarea anunțului său, bărbatul a revenit cu un mesaj în care le mulțumește celor care i-au sărit în ajutor, fără să fie nevoie să se lipsească de mica lui avere din ogradă.

”Mulțumesc tuturor oamenilor de bine ce au sărit în ajutorul meu,în a ma ajuta să-mi duc soția la recuperare,și să nu-mi vând păsările și animăluțele,care cu trudă si amar le-am crescut,având sotia imobilizată la pat de 4 ani de zile.Mulțumesc și grupului OLX Timisoara ptr.publicarea anunțului meu.Oameni buni,s-a strâns suma necesară,ba și ceva în plus,prin aportul dvs.de oameni cu suflet.Vă mulțumim tuturor,vă iubim în Domnul Hristos pe toți. Amin!”, a scris el pe Facebook.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.