Un tată i-a spus fiului său: Ai absolvit cu onoare, iată o mașină pe care am achiziționat-o cu mulți ani în urmă…

TRIMITE PRIETENILOR

Un tată i-a spus fiului său: Ai absolvit cu onoare, iată o mașină pe care am achiziționat-o cu mulți ani în urmă… au trecut mai mulți ani.
Dar înainte să ți-o dau, du-o în parcarea de mașini second hand din centru și spune-le că vreau să o vând și vezi câte îți oferă.

Fiul s-a dus în parcarea folosită, s-a întors acasă la tatăl său și a spus: ” Mi-au oferit 1,000 $ pentru că pare foarte epuizată.”
Tatăl a spus, ” Du-o la amanet.”

Fiul s-a dus la amanet, s-a întors la tatăl său și a spus: ” Casa de amanet a oferit 100 $ pentru că este o mașină foarte veche.”
Tatăl l-a rugat pe fiul său să meargă la un club de mașini și să le arate mașina.

Fiul a dus mașina la club, s-a întors și i-a spus tatălui său: ” Unii oameni din club au oferit 100,000 $ pentru asta, deoarece este o mașină emblematică Nissan Skyline R34, și căutată de mulți.

Tatăl i-a spus fiului său: ” Am vrut să știi că locul potrivit te prețuiește așa cum trebuie.”…

Dacă nu ești prețuit, nu te supăra, înseamnă că ești în locul nepotrivit.

Cei care îți cunosc valoarea sunt cei care te prețuiesc, și nu stau niciodată într-un loc unde nimeni nu îți vede valoarea.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.