Una dintre victimele din Piatra-Neamț îngrijea 20 de copii abandonati. Mesaje de condoleanțe ale celor pe care i-a crescut

TRIMITE PRIETENILOR

Una dintre cele zece victime ale tragediei din Piatra-Neamț este o femeie care conducea o fundație ce se ocupa de îngrijirea copiilor abandonați de către părinți.

Tatiana Gavril (67 de ani) avea în îngrijire, împreună cu familia ei, un grup de 20 de copii, scrie Ziare.com.

O parte dintre sutele de copii pe care i-a îngrijit din 1994 încoace au postat mesaje de condoleanțe în care o omagiază pe cea care i-a crescut.

O femeie care a crescut sute de copii

Doamna Tatiana Gavril, unul dintre pacienții decedați a lăsat în urmă familia îndurerată dar și pe cei 20 de copii aflați în Casa Ray, un loc pe care Fundația Betesda pe care a condus-o l-a transformat într-un

”colț de rai” pentru sute de copii abandonați. Din anul 1994, doamna Tatiana, alături de familia Gavril au fost părinți pentru acești copii, asigurându-le un viitor mai bun”, se spune într-un comunicat de presă al Alianței Renașterea Națională.

Am avut onoarea și binecuvântarea să fiu crescută de mama Tatiana Gavril, o mamă care nu poate fi descrisă în cuvinte! Scumpă mamă, ne vom revedea într-o zi”, se arată într-un mesaj pe Facebook al uneia dintre persoanele care au fost crescute de către femeia de 67 de ani.

O mamă eroină! Păcat, trist dar adevărat, am sperat că totul va fi bine și că vei veni acasă,  dar n-a fost așa. Pentru noi, cei care te-am cunoscut, vei rămâne în inimile noastre tot mama Tatiana… O mamă adevărată în adevăratul sens al cuvântului, o mamă iubitoare, o mamă luptătoare, o mamă harnică, o mamă prietenoasă, o mamă veselă, o mamă pricepută  și multe, multe alte cuvinte se pot spune”, se arată într-un alt mesaj postat pe rețelele de socializare. scrie fanatik.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.