Urma să devină tată, dar a fost răpus de virus. Înainte să moară, a mărturisit că regretă că nu s-a vaccinat și i-a îndemnat pe toți din familie să se imunizeze

TRIMITE PRIETENILOR

Un bărbat, care urma să devină tată, a refuzat să se vaccineze anti-Covid și a murit din cauza virusului. Înainte să-și părăsească familia pentru totdeauna, Marcus Birks (40 de ani) a mărturisit că îi pare rău că nu s-a imunizat la timp.

Un bărbat, care urma să devină tată, a refuzat să se vaccineze anti-Covid și a murit din cauza virusului. Înainte să-și părăsească familia pentru totdeauna, Marcus Birks (40 de ani) a mărturisit că îi pare rău că nu s-a imunizat la timp.

Marcus i-a convins, înainte să moară, pe unii sceptici că singura șansă de a putea lupta cu virusul nemilos este vaccinarea anti-Covid, mărturisind că regretă foarte mult că el nu a acceptat acest lucru.

Muzicianul a fost testat pozitiv și a ajuns la spital. Medicii au făcut eforturi uriașe să-l salveze, însă, din păcate, nu a fost posibil.

Soția lui însărcinată a trăit un adevărat șoc după pierderea lui Marcus și a mărturisit că nu-și poate imagina viața ei și pe a copilului fără el.

„Inima mi-a fost smulsă din piept și nu îmi pot da seama cum să fac față la o asemenea durere. Vreau să vă mulțumesc pentru cuvintele noastre frumoase și sprijinul de care ați dat dovadă în ultimele săptămâni. Marcus a apreciat câți dintre voi i-ați trimis mesaje de încurajare. Marcus a fost incredibil, iubitor, loial, grijuliu, un om încrezător și tot ce își dorea era să ajute cât mai mulți oameni. Asta arăta ce inimă și suflet avea”.

Marcus, vreau să îți mulțumesc pentru că m-ai făcut să mă simt atât de iubită. Știu cât de mult m-ai adorat, îmi spuneai zilnic cât de mult înseamnam pentru tine și nu voi uita acest lucru niciodată. Eu și tu, împreună pentru totdeauna, asta îmi spuneai mereu”, a spus soția lui, potrivit Metro.

Într-un interviu acordat BBC înainte de a se stinge, Marcus a spus că infecția cu COVID a fost „cel mai îngrozitor sentiment din lume”.

„Dacă nu te-ai infectat deja, ai impresia că nu vei lua niciodată Covid, deci asculți lucruri venite de la antivacciniști. Am fost cam ignorant. Primul lucru pe care îl voi face când scap de aici este să-mi îndemn familia și pe toți cei din jur să se vaccineze”, spunea Marcus înainte să moară.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.