USR Tineret il troleaza pe Citu pe FB: „Daca tot sunteti Superman, puteti sa va luati zborul de la Guvern?”

TRIMITE PRIETENILOR

USR Tineret a lasat un comentariu la cea mai recenta postare de pe Facebook a lui Florin Citu in care ironizeaza modul in care premierul s-a prezentat in postura de Superman.

„Domnule Citu, daca tot sunteti Superman, puteti sa va luati zborul de la Guvern?”, este mesajul USR Tineret.

In postare, Citu le solicita parlamentarilor USRPLUS sa se dezica de conducerea partidului.

„Regulile sunt aceleasi pentru toti! Cine crede ca e deasupra legii doar pentru ca este parlamentar, se insala! Vreau sa vad ca autoritatile statului isi fac treaba si ii amendeaza pe parlamentarii AUR care nu au purtat masca ieri in Parlament. Nu exista nicio scuza!

Circul pe care l-am vazut ieri in Parlament, cu alesi care nu respecta reguli in plina pandemie si cred ca doar daca tipa si bruscheaza un alt deputat din Parlament isi impun punctul de vedere, ar trebui sa ii faca pe cei de la USRPLUS sa isi dea seama, in al 12-lea ceas, ce greseala fac.

Daca nici lucrurile astea nu ii determina pe membrii USRPLUS sa se dezica de liderii partidului, nu stiu ce ar mai putea sa o faca. Le cer sa se gandeasca bine, pentru ca nu ne putem permite aceasta criza politica”, a scris Citu. 

Premierul Florin Citu a postat pe contul sau de Instagram un filmulet in care apare drept Superman.

Citu a postat un filmulet in care apare in ipostaza de Superman. Superman Citu zboara, sal;veaza avionea si tasneste din fundul oceanelor.

Filmuletul a fost postat dupa ce airpa Citu a reusit, cu ajutorul voturilor PSD, sa amane dezbaterea motiunii de cenzura pana dupa Congresul PNL. PNL, PSD si UDMR au votat impreuna in birourile permanente ale Parlamentului ca votul la motiune sa fie dat dupa decizia CCR la sesizarea Guvernului.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.