Vestea care CUTREMURĂ ROMÂNIA. Carmen Harra, previziune sumbră pentru români! Ce se va întâmpla în perioada următoare: “Sunt îngrijorată…”

TRIMITE PRIETENILOR

Carmen Harra a făcut noi previziuni despre România. Clarvăzătoarea a spus când se va termna pandemia de coronavirus.

Celebra prezicătoare Carmen Harra susține că pandemia de coronavirus se va termina în perioada următoare.

Carmen Harra, previziuni despre România

Potrivit clarvăzătoarei, în SUA pandemia de coronavirus se va sfârși în următoarele 2 luni.

Aceasta mai susține că în unele state nu se simte deloc pandemia.

Totodată, celebra Carmen Harra face previziuni extreme pentru români în anul 2021. Ea spune că scăpăm de pandemia de coronavirus încet, dar este îngrijorată de starea generală a oamenilor.

„O să se încheie încet-încet cu această pandemie.

Cel puțin în America se estimează în următoarele 2 luni să ajungem la o imunitate generală. Sunt state în care nu există mască, în Florida nu simțim deloc pandemia. De luni de zile nu ne afectează nimic așa că suntem foarte bine aici. Să sperăm că situația asta se instalează și în România dar peste 2-3 luni va fi mult mai bine și în Europa.

Per total, acolo, părerea mea, este că se exagerează mai mult decât este nevoie.

Sunt îngrijorată și dacă îmi doresc ceva, sunt îngrijorată de starea generală, de starea colectivă a oamenilor, de stările de depresie, de faptul că oamenii își pierd speranța, își pierd încrederea și sunt demoralizați”,   a declarat Carmen Harra.

Mai mult, Carmen Harra susține că anul acesta vom putea scăpa de această suferință, deoarece anul 2021 are o altă energie față de 2020.

”2021 are o cu toată altă energie față de

2020, are o altă vibrație. 2021, dacă luăm numerele și le adunăm, ajungem la cifra 5. Hristos a murit într-a cincea zi a săptămânii, într-o vineri.

Așa că cifra 5 înseamnă eliberare, însemană moartea fizică, dar poate să însemne un reviriment, se întâmplă o purificare.

Deci anul acesta, cifra 5, simbolic semnifică faptul că ne scăpăm de această suferință carmică (n.red. pandemia de coronavirus).

De cum am pășit în anul acesta o să vedem că încet -încet, această traumă, acestă nenorocire începe să se atenueze. Din mai se va vedea clar”,   a spus Carmen Harra, referindu-se la pandemia de coronavirus.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.