Viorica Dăncilă, consultant la BNR. Va câștiga 16.000 de lei pe lună

TRIMITE PRIETENILOR

Viorica Dăncilă va ocupa funcția de Consultat pe Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde la Banca Națională Română (BNR). Ea va fi unul dintre consultanții guvernatorului BNR, Mugur Isărescu.

Dăncilă a fost angajată pe acest post în data de 15 mai, după ce a susținut un interviu în vederea ocupării acestuia. Salariul ei va fi de aproape 16.000 de lei lunar.

Viorica Dăncilă are 57 de ani și este europarlamentar PSD din anul 2009. Din 2015, deține și funcția de președinte al Organizației Femeilor Social-Democrate. A devenit membră PSD în 1996. Are o diplomă de licență de la Institutul de Petrol și Gaze și un masterat în Spațiul Public European, de la Școala Națională de Studii Politie și Administrative. Între anii 1989 și 2009, a fost profesoară la Liceul din Videle. În perioada ianuarie 2018 – noiembrie 2019, a ocupat funcția de premier al României. Este prima femeie care a deținut această funcție.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.