Viorica Dancila s-a dezlantuit pe Facebook: “Trupa de incompetenti care a ruinat economia tarii…”

TRIMITE PRIETENILOR

Viorica Dancila s-a dezlantuit pe Facebook si spune ca guvernul Orban trebuie imediat demis. Iata mesajul integral postat pe pagina de Facebook:

Guvernul Ludovic Orban trebuie demis de urgenta!

Iar votarea motiunii PSD e solutia corecta pentru a scapa de esecul liberal de la Palatul Victoria, de trupa de incompetenti care a ruinat economia tarii.

-12%: aceasta este scaderea economica din al doilea trimestru al acestui an si cifra care-i ingroapa politic pe actualii guvernanti. Cum pot pretinde acesti oameni sa mai guverneze cand au prabusit economia, au scos 1 milion de romani de pe piata muncii si au scazut puterea de cumparare a cetatenilor cu 7%? In afara de atacurile la persoana impotriva mea si de plangerea penala de inalta tradare pentru parteneriatul strategic pe care l-am propus cu Israelul, mai raman deci in urma PNL doar rezultatele catastrofale la guvernare.

Comparati cifrele dezastrului liberal cu cifrele guvernarii PSD: crestere economica de 7% (in 2017), 4,7% (in 2018) si 4,1% (in 2019), cresterea salariului mediul net cu 53% si a punctului de pensie cu 45% in cei aproape 3 ani de guvernare PSD, reducerea somajului la un nivel istoric (doar 3%).

Din pacate insa, toate progresele din vremea PSD au fost anulate in doar 9 luni de guvernare orbanista. De aceea e urgent ca tara sa scape de guvernarea liberala care a distrus Romania!”, a scris Viorica Dancila, pe pagina sa de Facebook.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.