Eveniment

Virgil Ianţu, despre România: „Ţara, aflată pe mâini ce ar fi trebuit încătuşate demult, este distrusă zi de zi“

TRIMITE PRIETENILOR

Prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu a scris un text, pe pagina sa de Facebook, în care vorbește despre problemele sociale și politice din România.

Prezentatorul TV pune normalitatea în contrast cu mai multe probleme existente în ţară, printre care faptul că aceasta „se află pe mâini care ar trebui încătuşate“, fiind distrusă zi de zi de unii dintre cei care se află la putere, dar şi că „suntem călcaţi în picioare prin decizii politice“.

El mai menţionează că evită să urmărească ştirile pentru că îl afectează.

„E normal să evit să urmăresc știrile pentru că îmi fac rău fizic? E normal să am zilnic sentimentul de frustrare? E normal că zilnic să fim călcați în picioare prin decizii politice? E normal să privim cum țara, aflată pe mâini ce ar trebui încătușate demult, este distrusă zi de zi? ADVERTISING E normal că legile să fie scrise de cei pentru care legea nu există? E normal să dăm, prin lipsă de atitudine, liber la furt? E normal că un „Ministru al Justitiei” să fie călăul justiției? Se pare că trăim aceste evenimente, acceptând faptul că ele au devenit o stare de normalitate. Ce se întâmplă cu România, ce se întâmplă cu noi? #romaniamea”, a scris prezentatorul TV.


TRIMITE PRIETENILOR

S-ar putea să-ți placă și...