Vreau să devin mamă” Cântărețul a dezvăluit că e gay, iar acum îşi doreşte copii: “Vreau să am copii, să îi văd crescând”. A apărut în public cu unul dintre iubiți sărutându-se pasional.

TRIMITE PRIETENILOR

Cântăreţul Sam Smith nu se mai fereşte de ochii curioşilor şi îşi trăieşte viaţa sa cum doreşte, aşa cum simte. A anunţat acum ceva vreme că este gay, apoi că s-a gândit la o operaţie de schimbare de sex, dar acum e convins: vrea să aibă copii!

În anul 2014, cântăreţul Sam Smith, cel care interpretează celebra piesă I`m not the only one’, a dezvăluit că este gay, că este atras de bărbaţi: “Mi-a fost teamă să recunosc, nu am avut încredere în public. După ce am făcut-o, am fost atât de mândru de reacţia fanilor, cărora nici nu le-a păsat de orientarea mea sexuală. (…) Nu încerc să fiu un purtător de cuvânt pentru homosexuali, încerc doar să-mi trăiesc viaţa şi să fac muzică.”, declara artistul.

Sam Smith a mărturisit la un moment dat că este non-binar, nu se identifică nici cu genul feminin, nici cu cel masculin şi că este „doar el“: „Nu te identifici cu niciun gen. Eşti cine eşti tu. Eşti propria creaţie specială. Aşa văd lucrurile. Nu sunt nici femeie, nici bărbat. Cred că mă regăsesc undeva între cele două. A fost o luptă între corpul şi mintea mea. Nu sunt nici femeie, nici bărbat. Mă simt uneori ca o femeie“, spunea artistul.

Ulterior, el a surprins când a anunţat public că se gândeşte la o operaţie de schimbare de sex: “Câteodată am stat şi m-am gândit: vreau o schimbare de sex? Mă mai gândesc uneori la asta, dar nu cred că e soluţia”.

Sam Smith îşi doreşte mai mulţi copii

Acum are 28 de ani, dar peste şapte de ani îşi doreşte să aibă copii. Cântăreţul britanic a dezvăluit că la 35 de ani se vede într-o altă ipostază, aceea de părinte. Vrea să aibă mai mulţi copii, să aibă o familie: “Vreau să am copii! Vreau să am parte de tot ce implică asta. Vreau să am copii, vreau să petrec timp cu copiii şi să îi vâd crescând, să fiu alături de ei în fiecare zi. Vreau să fiu mamă”, a declarat cântăreţul pentru dailymail.co.uk.

Artistul se gândeşte cu seriozitate la asta, însă acum se dedică muzicii, se pregăteşte însă mental pentru momentul când o să aibă copii: “O să fac asta la un moment dat. Dar am ambiţie, încă vreau să cânt, să fac acest job. O să muncesc până atunci şi să sperăm că o să îmi găsesc un iubit, dar foarte greu să îmi găsesc unul în Londra.”

Foto: Profimedia


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.