Zelenski: Ucraina a fost lăsată singură în faţa ruşilor

TRIMITE PRIETENILOR

Preşedintele Zelenski a avut o intervenţie video în care şi-a exprimat regretul că Ucraina a fost „lăsată singură” în confruntarea cu armata rusă.

Preşedintele Ucrainei a declarat că nu vede pe nimeni să fie gata de luptă alături de ţara sa şi că toată lumea se teme, nimeni nu îi oferă Ucrainei garanţia că va adera la NATO.

„Cine e gata să lupte alături de noi? Nu văd pe nimeni. Cine este gata să ofere Ucrainei garanţia unei aderări la NATO? Toată lumea se teme”, a declarat Zelenski.

Preşedintele ucrainean a precizat că el este ţinta numărul 1 a armatei ruse, dar va rămâne în capitală. Acesta precizează că şi familia sa este vizată ca ţinta numărul 2.

„Voi rămâne în capitală. Familia mea este, de asemenea, în Ucraina. Conform informaţiilor pe care le deţinem, inamicul m-a identificat ca fiind ţinta numărul unu, ia familia mea ţinta numărul 2”, a mai adăugat Zelenski.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.