”Al treilea război mondial a început”. Ce scriu jurnaliștii americani

TRIMITE PRIETENILOR

Se vorbește din ce în ce mai des de Al Treilea Război Mondial. Tot mai mulți analiști foloesc acest termn în contextul geo-politic actual. Atât presa americană, cât și cea occidentală analizează semnele și trag concluzii.

”Al treilea război mondial a început”

Peter D. Zimmerman, fizician, a fost om de știință șef al Comitetului pentru relații externe al Senatului în timpul atacurilor cu antrax și om de știință șef al Agenției pentru Controlul și Dezarmarea Armelor, într-o analiză recentă vorbește despre un Al Treilea Război Mondial.

Peter D. Zimmerman este și membru al American Physical Society, membru al liderilor de securitate națională pentru Biden și The Steady State. ”A început al treilea război mondial în mijlocul pandemiei?”, se întreabă analistul american.

Teama se ridică după ce Armenia și Azerbaidjanul s-au confruntat față în față. Înfruntarea de la frontiera dintre India și China a menținut deja lumea la limită. Tensiunea a persistat în ambele țări de câteva luni.

”Al treilea război mondial a început! Poate că nu ați observat că este un război până la moarte, deoarece aceasta este luptă fără bombe sau gloanțe. Inamicul nostru este virusul SARS-Cov-2, care provoacă COVID-19. Are exact un singur scop: cucerirea celulelor și transformarea lor în fabrici pentru a produce mai mulți viruși.”, spune într-un editorial Peter D. Zimmerman.

Americanii pierd al treilea război mondial

Oficialul american afirmă, cu tărie, că americanii pierd războiul. Zimmerman vorbește de faptul că aproximativ 400.000 de soldați americani au murit în cele 43 de luni în care au luptat în cel de-al doilea război mondial.

Altți 203.000 de americani au murit în primele 7 luni ale celui de-al treilea război mondial.

Acesta concluzionează că americanii sunt uciși de acest virus la o rată de trei ori mai rapidă decât soldații uciși de gloanțele germane și japoneze.

Americanii, otimiști din fire, s-a părut că vor câștiga, dar virusul a deschis noi fronturi și colonizează noi teritorii.

Un al treilea val se răspândește în Statele Unite. În ciuda optimismului președintelui Trump, nu există tratamente dovedite, nici „remedii”.

Nu există niciun vaccin care să ofere o protecție reală. În același timp, amerricanii văd cum Donald Trump s-a predat fără să se alăture vreodată luptei.

”Suntem, cu toții, carne de tun în acest război. Este timpul să recunoaștem acest fapt. Dar nu suntem lipsiți de apărare. În război generalii noștri studiază strategia și tactica pentru a învinge un inamic uman. Tot la fel știm cum să ne folosim resursele pentru a pune capăt domniei terorii Coronavirus.”, mai spune Peter D. Zimmerman.

”Nu aș traversa strada dacă aș crede că există o șansă de 1 din 200 să mă pună într-un sicriu”

Analistul merge mai departe și face anumite supoziții, afirmând că, presupunând că ar exista un vaccin fezabil până la sfârșitul anului. Dacă este ca majoritatea vaccinurilor, va fi eficient doar între 50% și 80%, spune Zimmerman.

Să presupunem că primești un vaccin și vom avea încredere în el. Intrăm într-o mulțime unde sunt bolnavi, inclusiv unii care nu știu că sunt purtători. Și avem o șansă de 1 din 200 de a muri. Nu aș traversa strada dacă aș crede că există o șansă de 1 din 200 să mă pună într-un sicriu.”, mai spune analistul.

”Pentru moment, ne lipsește orice apărare biomedicală împotriva COVID-19. Un vaccin nu va fi o armură magică. Vaccinurile nu funcționează întotdeauna; nu există nicio modalitate de a ști dacă împușcarea ta a funcționat pentru tine. Dacă un vaccin devine disponibil luna viitoare, când îl veți putea primi? Nu imediat. S-ar putea să treacă luni până să fie suficient pentru fiecare american. Probabil va dura două fotografii, la câteva săptămâni distanță, pentru a vă oferi șanse mari de imunitate. Și va dura luni de zile pentru a alinia pe toată lumea și pentru a le proteja. Probabil nu înainte de iunie.”

Concluzii:

Întrebarea dacă a început al treilea război mondial este pusă pe tot globul.

În fața pandemiei COVID-19, două dintre cele mai mari superputeri sunt față în față pe fondul tensiunilor de frontieră de câteva luni.

Toată lumea se uită la America, dar cele două puteri de care vorbim sunt India și China.

Experții consideră că există o posibilitate uriașă ca acest război să ia o formă mai mare în zilele următoare, deoarece Rusia își face și ea simțită prezența.

Al treilea război mondial a început! Poate că nu ați observat că este un război până la moarte, deoarece aceasta este luptă fără bombe sau gloanțe

Având în vedere tipul de atmosferă, președintele rus Vladimir Putin ar putea ordona un atac asupra Turciei.

Pentru că Rusia este alături de Armenia, în timp ce Turcia pledează pentru țara musulmană Azerbaidjan.

Se spune că Turcia și Pakistanul trimit teroriști să lupte în numele Azerbaidjanului.

Dacă Turcia ordonă un atac, va începe un război teribil între Rusia și Turcia, iar lumii i se vor alătura și alte superputeri.

Întrebarea A început Al treilea Război Mondial? rămâne încă pe buzuele tuturor.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.
Enable Notifications    OK No thanks