Amorezi amendați la Timișoara. Unde s-au iubit aceștia

TRIMITE PRIETENILOR

Doi amanți din Timișoara au întreținut relații intime pe marginea unui drum. Amorezii au fost identificați și amendați, după ce au fost surprinși de o cameră de supraveghere.

Tânăra, în vârstă de 26 de ani, și bărbatul, în vârstă de 46 de ani, au fost identificași şi amendați de poliţiştii locali, după ce au fost surprinși de o cameră de supraveghere a Primăriei Ghiroda. Femeia căsătorită şi-a dat întâlnire cu amantul, un bărbat de 46 de ani, patron al unui local din Caraş-Severin, lângă un pod din Ghiroda, judeţul Timiş.

Cei doi au coborât din mașină și s-au dezbrăcat de haine, dar și de inhibiții și au început să întrețină relații intime, chiar pe marginea drumului. După ce și-au consumat iubirea, fără să le pese că ar fi putut să-i vadă cineva, amorezii au plecat spre casele lor. Doar că au avut parte de o surpriză, după mica lor aventură în aer liber.

În urma verificării imaginilor de pe camerele de supraveghere, poliţiştii locali i-au identificat pe cei doi și i-au amendat cu câte 500 de lei pentru acte sau gesturi obscene în public.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.