Andrei Caramitru anunță moartea mafiei ”roșii”: ”A intrat groaza în ei. SUA îi lovesc brutal. Pot doar fugi”

TRIMITE PRIETENILOR

Analistul politico-financiar Andrei Caramitru a postat pe pagina sa de socializare un text care se vrea un semnal pentru mafia ”roșie” formată în România la umbra relației cu fosta URSS: oameni de afaceri intrați în politică și cu relații de business, care au drenat bani de la stat către firmele lor.

E vorba de așa-numiții ”băieți deștepți”, care au făcut bani grei în domeniul Energiei, dar și în multe alte sectoare la intersecția dintre stat și privat (contracte de lucrări publice, de investiții la stat etc.)

”Să știți că băieții deștepti de la noi, ăia care tot încearcă să ne arunce în aer, să ne deconecteze de Occident, ca ei să poată fura liniștiti, tremură cum nu au mai tremurat de mult. A intrat groaza in ei.
Semnalul vine din Bulgaria. Unde SUA a intrat brutal să curețe orice influență de la Kremlin si sa elimine rețelele care au capturat statul. Foarte brutal. A pus in blacklist / pe lista de sancțiuni 3 “oameni de afaceri” (marii combinatori de acolo) și 64 de companii. Asta înseamnă ca sunt terminati – nu mai pot face afaceri cu nici o banca, cu nici o firma, cu nimeni. Zero. Pot doar fugi, dar tot degeaba.
Credeți ca la noi nu se va întâmpla? Ba da. Oho, și încă cum. Tic toc tic toc.”, a scris Caramitru pe facebook.

TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.