Val de plecari de la Antena 3: patru reporteri si un editor si-au luat talpasita in acelasi timp din trustul Varanului

TRIMITE PRIETENILOR

Patru reporteri si un editor de stiti au plecat in acelasi timp de la postul Antena 3, anunta Pagina de Media.

Din informatiile Paginademedia.ro, cei care pleaca sunt Alina Sorocean (reporter pe politic), Andrei Grigore (reporter pe eveniment), Narcis Popescu (acoperea tot zona politica), Vlad Ungar (reporter pe zona economica si reporter secundar pe Guvern) si editorul Diana Bobsea.

Narcis Popescu (care era din 2017 la Antena 3, anterior Gandul) a confirmat plecarea de la Antena 3. Se va alatura postului Prima TV.

Si Andrei Grigore a confirmat plecarea. Acesta ar urma sa mearga in zona de comunicare politica. Momentan este in perioada de preaviz. Grigore a mai lucrat la Pro TV (reporter de noapte), la Realitatea TV, la Observatorul Antenei 1 si la Antena 3.

A confirmat plecarea si Vlad Ungar, care de cateva zile s-a intors la Stirile TVR. Acesta a mai lucrat la TVR in perioada 2017-2019, iar anterior a fost reporter la Digi24 Timisioara (2013-2017). Nici acesta nu a facut alte comentarii cu privire la plecarea de la Antena 3.

Alina Sorocean a plecat de la Antena 3 la TVR, unde va acoperi tot zona politica. 

Nu in ultimul rand, editorul Diana Bobsea s-a despartit de Antena 3 si s-a alaturat Metropola TV.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.