Avantajele implanturilor dentare Fast and Fixed

TRIMITE PRIETENILOR

Dacă te-ai confruntat și tu cu pierderea unui dinte, probabil știi deja că există mai multe tipuri de implanturi dentare pentru care poți opta. O procedură cu totul revoluționară din domeniul medicinei stomatologice este reprezentată de implanturile dentare Fast and Fixed.

Avantajele pe care le oferă implanturile dentare rapide cunoscute și sub denumirea de Fast and Fixed sunt numeroase, atât din punct de vedere al costurilor, dar nu numai. Descoperă în continuare principalele sale beneficii:

Implantul dentar rapid oferă rezultate într-o singură zi

O diferență notabilă între implantul dentar rapid și cel clasic constă în timpul de realizare a lucrării. În timp ce implantul standard necesită deseori chiar și câteva luni de așteptare între prima consultație și etapa de aplicare a coroanei, implantul Fast and Fixed poate fi realizat chiar și într-o singură zi – cu toate că în ambele tipuri de proceduri se folosește același tip de implant dentar.

Implantul Fast and Fixed este o intervenție nedureroasă

Datorită faptului că se bazează pe tehnologii de ultimă oră, implantul Fast and Fixed este o intervenție nedureroasă. Astfel, se numără printre tratamentele rapid și foarte confortabile pentru pacient. În plus, implanturile rapide asigură recuperarea și funcționalitatea integrală a danturii în numai 24 de ore în urma intervenției. O altă caracteristică care transformă procedura de implant dentar rapid într-una nedureroasă este că aceasta elimină necesitatea adiției de os și implicit previne complicațiile care pot apărea la nivelul sinusurilor.

Implanturile rapide sunt avantajoase din punct de vedere al costurilor

Unul dintre principalele motive pentru care implanturile Fast and Fixed au câștigat rapid popularitate constă în prețul accesibil al intervenției. De fapt, în majoritatea clinicilor dentare, tarifele prestate pentru acest tip de tratament sunt cu până la 60% mai scăzute decât în cazul implanturilor standard.

Fast este Fixed este o metodă rapidă de redarea a zâmbetului

Având în vedere că Fast and Fixed este o metodă de implantare dentară care oferă rezultate într-o singură zi, aceasta este cunoscută drept cea mai rapidă metodă de înlocuire a dinților lipsă. În consecință, pacienții își recapătă în doar câteva ore încrederea și stima de sine prin prisma faptului că dantura lor va fi refăcută complet. Practic, fizionomia este îmbunătățită rapid, obrazul reluându-și forma anatomică.

Procedura este recomandată inclusiv persoanelor care poartă proteză dentară, precum și celor care se confruntă cu foarte mulți dinți lipsă și care nu pot apela la implanturile standard din cauza pierderilor osoase masive.

Procedura de implant dentar rapid are o rată de succes de 100%

Grație materialelor de calitate premium care sunt utilizate în ramura implantologiei dentare, rata de succes a intervenției de implant dentar rapid este de 100%. Mai mult decât atât, deoarece intervalul de timp dintre extracție, inserarea și aplicarea coronițelor este foarte scurt, nu mai există riscul de apariție a complicațiilor cauzate de igiena orală precară între etapele tratamentului.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.