Bambusul și sporul casei. Este cunoscut pentru faptul ca atrage bucuria si prosperitatea.

TRIMITE PRIETENILOR

Este cunoscut pentru faptul ca atrage bucuria si prosperitatea. Ofera protectie si noroc, ceea ce inseamna ca vor creste sansele ca dorintele tale sa se implineasca odata cu achizitionarea acestei plante. Despre bambus se mai spune ca mareste flexibilitatea mentala, ofera ajutor in dezvoltarea spirituala si aduce prosperitatea. Daca esti depresiv, plata este excelenta pentru ca te ajuta sa te eliberezi de sentimentele negative.

· 2 tulpini reprezintă iubire;

· 3 tulpini reprezintă fericire, bogăție și o viață lungă;

· 5 tulpini reprezintă domeniile din viață care afectează bogăția;

· 6 tulpini reprezintă noroc și bogăție;

· 7 tulpini reprezintă sănătate;

· 8 tulpini reprezintă creștere;

· 9 tulpini reprezintă mult noroc;

· 10 tulpini reprezintă perfecțiune;

· 21 de tulpini reprezintă o binecuvântare puternică.

Sfaturi de îngrijire:

Udă planta doar cu apă distilată sau îmbuteliată; fluorura care se poate regăsi în apa de la chiuvetă poate contribui la colorarea în maro a vârfurilor frunzelor;

Nu poziționa planta direct lângă o fereastră, unde va avea lumină directă, deoarece se va usca; e mai bine să stea să primească lumină indirectă;

Folosește doar fertilizatoare speciale pentru planta de bambus norocos – se găsesc la fitofarmacii -, tipul nepotrivit de fertilizator poate deteriora planta.

Sporul casei.

După cum spune însăși denumirea sa, Sporul casei, cunoscută și sub denumirea de Impatiens, Nu-mă-atinge sau Lisa cea harnică, este o floare despre care se spune că aduce noroc și ne deschide drumul spre stabilitate și prosperitate materială. Este o plantă ușor de îngrijit, rezistentă, de altfel considerată printre cele mai dure flori de grădină și apartament, capabilă să se adapteze oricărui climat.

Sporul casei, sfaturi de îngrijire:

Plantele de Impatiens trebuie ținute în locuri cu semiumbr[ (razele soarelui să fie prezente doar câteva ore pe zi).

Pământul trebuie menținut în permanență bine umezit, fără a exagera însă pentru că rădăcinile pot putrezi foarte ușor.

în sezonul cald, plantă poate fi victimă a dăunătorilor, din acest motiv specialiștii recomand[ să va procurați soluții împotrivă acestora de la magazinele specializate. Împotrivă acarienilor puteți luptă pulverizând apa peste plantă.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.