Cand iubești o femeie corect, va fi de zece ori cea mai bună versiune a sa

TRIMITE PRIETENILOR

Când o femeie simte că este iubită, se simte în siguranță și se îndrăgostește de ea însăși. Devine o femeie care este gata să îți ofere toată atenția, chiar dacă nu întrebi despre asta. Devine o femeie care își sacrifică timpul pentru a avea grijă de tine.

Când o femeie este iubită, devine o femeie complet diferită; ea dezvăluie cele mai bune calități ale ei.

Devine o femeie care este întotdeauna gata să ofere totul într-o relație. Devine o femeie care iubește din toată inima. Când o femeie este iubită, devine o femeie complet diferită; ea dezvăluie cele mai bune calități ale ei.

Femeia apreciată știe să iubească fără teamă, știe să dăruiască și să se dăruiască, pentru că știe că acesta e rolul ei în lume, chiar dacă este vulnerabilă în sufletul său. Într-o relație, ea caută să dăruiască și să aducă bucurie prin ființa ei și prin simpla ei prezență.
Din experiența mea în cadrul ședințelor individuale cu femei, am constatat că foarte multe dintre acestea privesc dragostea într-un mod egoist, tânjesc după iubire, au nevoie de o relație cu un bărbat care să le valideze, uitând că ele sunt dragostea însăși. Spre exemplu, în foarte puține cazuri, la întrebarea “De ce ai nevoie de un bărbat alături de tine?” mi s-a răspuns: “Ca să-l iubesc!”. În majoritatea cazurilor, din pacate, răspunsurile erau unele care îmi arătau că femeile respective aveau nevoie permanent de o validare a valorii lor ca femei, prin dragostea unui bărbat. Răspunsul era: “Ca să mă iubească” .
Ea vrea relație pentru a fi iubită. Ea nu simte iubirea în interiorul său. Ea este înfometată de iubire și acest lucru se întâmplă pentru că ea nu trăiește un roman de dragoste cu ea însăși.  Bineînțeles că într-o relație de cuplu există nevoi de ambele părți și felul în care ele sunt comunicate și împlinite determină evoluția relației dintre parteneri. Ceea ce vreau eu să accentuez este faptul că o femeie asumată își cunoaște rolul în cadrul relației, ea este FEMEIA, deci se va duce cu dăruire, cu iubire spre partener, va acționa din sentimentul de plinătate, căci ea știe că ea e iubire și este conștientă de puterea ei emoțională, ea este o muză, dragostea circulă prin ea și ea vrea să dea din surplusul ei. Ea vrea relația ca să iubească, nu ca să ceară, să aștepte să fie: iubită, respectată, apreciată etc. Bineînțeles că ea se prețuiește pe sine și vrea un partener conștient, care să o prețuiască și respecte la rândul său, plus fiind matură, ea nu va alege un partener inconștient de valoarea ei. Însă ea este prima care se deschide cu iubire, pentru a se împlini într-o relație sănătoasă cu un partener, pentru a forma o familie armonioasă. Asta nu înseamnă că ea inițiază relația. Ea doar este prima care se dăruie fără frică. Ei nu-i este frică să simtă. Viața ei se estimează în adâncimea  trăirilor și emoțiilor.
Iubirea unei femei mature și asumate este ca un izvor de unde întreaga familie se hrănește, deoarece femeia trăiește în satisfacție și relaxare, se bucură că poate dărui, că iubește. Ea Trăiește cât iubește. Pentru o astfel de femeie dragostea este inspirație, ceva înălțător, cea mai înaltă tonalitate a fericirii, iar suferința nu înseamnă dragoste – ea nu e posesivă, nu vrea să controleze, nu își face așteptări nerealiste, ci își trăiește viața și iubește! Atât!

Da, ea se poate comporta uneori enervant – aproape în pragul co-dependenței, doar că iubirea o provoacă în ea. Adevărul este că în interiorul ei simte atât de multă forță și masculinitate datorită iubirii pe care o primește.

Ea se poate comporta într-un mod posesiv, dar asta se întâmplă doar pentru că știe cât de mișto este când ești iubit; și se teme să piardă această iubire. Când o femeie simte că este iubită, va face tot ce îi stă în puteri pentru a păstra această iubire în viața ei – și asta înseamnă că se va arăta în cel mai bun mod posibil.

Când o femeie simte că o iubești, nu va dori niciodată să iubești pe altcineva. Ea vrea să fie singura căreia îi oferi dragostea, așa că va încerca mereu să fie de vârf pentru a arăta că este demnă de această iubire.

Atunci când o femeie simte că este iubită, există toate șansele ca ea să poată fi agresivă. A simțit deja gustul dulce al iubirii și, prin urmare, va face tot ce îi stă în putere pentru a păstra această iubire în viața ei.

Nu-și va mai permite să fie o zdreanță, de care fiecare își poate șterge picioarele ori de câte ori dorește. Ea va lupta pentru tot ceea ce își dorește în viață – inclusiv iubirea ta. Și o va face neobosit și agresiv. Nu spun că nu are puterea de a supraviețui singură.

Pentru că o are. Este cu adevărat foarte puternică. Dar ea ar folosi mai degrabă această putere pentru a ține dragostea pe care o ai pentru ea – în loc să o folosească pentru a supraviețui într-o lume fără iubirea ta.

Când o femeie simte că este iubită, va simți un fel de încredere în viața ei. Ea va fi încurajată să urmeze viața pe care și-o dorește pentru ea însăși. Aceasta îi va oferi motivația potrivită de a lupta pentru acele lucruri pe care le merită.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.