Da, femeile pleacă chiar și de la bărbații pe care îi iubesc.

TRIMITE PRIETENILOR

Femeile chiar se îndepărtează de bărbații cu care au copii, au construit o casă împreună și au locuit sub același acoperiș decenii la rând – indiferent cât de mult le iubesc. Câștigă curaj și pleacă, nu se mai întorc niciodată.

Femeile părăsesc bărbații din mai multe motive, dar aș dori să vorbesc cel mai mult despre unul dintre ele – femeile pleacă pentru că bărbații nu le mai sunt în preajmă. Cel puțin nu pe deplin. Nu cum și-ar dori. În loc să fie prezenți măcar pentru un timp scurt, acei bărbați lucrează, joacă fotbal, stau la computer, se uită la televizor, petrec întregul weekend la pescuit …

Și cel mai ofensator este că, în majoritatea cazurilor, acești bărbați sunt destul de buni. Sunt tați buni și țin la familie. Sunt politicoși și prietenoși. Există un singur „dar” … Ei își percep soțiile ca pe un lucru obișnuit. Ei cred că femeia „nu merge nicăieri”.

Conexiunea emoţională

Dacă partenerul nu o ascultă sau nu mai e compatibil emoţional cu ea, o femeie va fi tentată să caute aceste lucruri la altcineva.

Există câteva diferenţe subtile între motivele pentru care trădează în dragoste bărbaţii şi femeile. Bărbaţii au probleme cu stima de sine în general şi caută oglinzi exterioare care să îi valideze. Simt nevoia să fie validați și admirați, pe când femeile ajung să înșele pentru că partenerul le-a ignorat încercările de a avea o conexiune emoţională cu el.

„Soția ta nu este proprietatea ta. Căsătorindu-te, nu ți-a înmânat un contract pentru sufletul ei. Poate să fie a ta, dar trebuie să o câștigi. ”

Bărbații … înțeleg un lucru: nu încerc să dau vina și, cu atât mai mult, nu spun că sunt mai presus de toate acestea. Ca specialist, vă spun ce văd. Ai toate drepturile să fii supărat, jignit sau să nu mă crezi, dar acest lucru nu va afecta faptul că soția ta nu este proprietatea ta. Nu este bucătarul, servitoarea și gospodina casei gratuit, care va tolera orice neglijare și nu te va părăsi niciodată. Nu ai contract pentru sufletul ei. Da, ea ți-l poate da, dar trebuie să o câștigi. Secundă cu secundă.

Trebuie să o cucerești în fiecare zi, ca și cum ai face-o pentru prima dată – pentru a o cuceri în primul rând prin prezența și atenția ta. Cu dragostea îndreptată spre ea. Vrea să simtă că îți amintești de ea chiar și atunci când ai un blocaj complet la serviciu și că te grăbești să mergi acasă, nu doar pentru că a te hrăni, ci pentru că te așteaptă acolo.

Vrea să știe că poate veni să-ți ceară ajutorul ori de câte ori are nevoie și nu o vei evita pentru că ești „prea obosit”, ci o vei asculta cu atenție.

„Vrea să simtă dragostea și pasiunea ta. „

Și nu doar pasiunea ta în pat – nu, vorbesc despre dragostea de viață. O ai? Dacă există, atunci aceasta este cea mai atrăgătoare caracteristică, iar în spatele ei, firele cărunte și burta de bere sunt complet invizibile.

Și dacă nu mai există pasiune, atunci care este motivul? Unde s-a dus? Află asta. Găsește-o. Dacă nu, atunci nu mai rupe din timpul ei și al tău, pentru că mai devreme sau mai târziu vei simți consecințele pe propria piele.

Aruncă o privire mai atentă despre cum o asculți. Mintea ta este distrasă de fleacuri atunci când cea mai importantă femeie din viața ta este în apropiere?

Când o privești, cât de adânc o vezi? Uită-te din nou la ea și încearcă să vezi mai adânc și mai plin. Prinde-i privirea și ține-o cât mai mult timp – mult mai mult decât ai face de obicei.

Și dacă te întreabă ce faci, spune asta: „Vreau să-ți privesc sufletul. Vreau să te văd mai profund ca niciodată. Vreau să te cunosc de fapt. Chiar și acum, după atâția ani împreună, în fiecare zi te recunosc într-un mod nou și de fiecare dată mă îndrăgostesc din nou de tine. ” Dar spune asta numai dacă în adâncime știi că acest lucru este adevărat.

Atinge-o, încercând să pui toate sentimentele și atenția în această atingere. Înainte ca mâna să-i atingă pielea, acordă atenție felului în care te simți. Încearcă să simți toate nuanțele atingerii. Ce se întâmplă în corpul tău? Ce părere ai despre femeia ta? Observă totul, chiar și cele mai subtile emoții și senzații. Și atunci când faci acest lucru, spune-i soției tale cum te simți – detaliu cu detaliu. Pentru că asta o face să se simtă specială.

Oportunitate

În ultimele decenii, numărul de femei care au un job este aproape egal cu cel al bărbaților. Mai mult, sunt din ce în ce mai multe femei în poziții de conducere, care au foarte mulți bărbați în jur și pentru care oportunitățile sunt multiple.

A trecut de mult vremea în care femeile erau casnice şi se agitau toată ziua pentru ca întoarcerea soţului de la birou să fie perfectă.

„Încearcă să plătești cel puțin cinci minute pe zi unei femei care ți-a devenit tovarășă pe viață – oricât de încărcată este ziua ta.

Nu vorbesc despre o cină extravagantă împreună sau despre o întâlnire romantică. Vorbesc despre promisiunea pe care trebuie să o oferi – promisiunea de a acorda cel puțin cinci minute pe zi femeii care ți-a schimbat viața.

Promisiunea de a fi complet deschis în aceste cinci minute este să o privim și să o ascultăm, fără să o condamnăm sau să ne enervăm.

Și încă ceva: vorbele înșirate mai sus nu sunt unilaterale. Toate acestea se pot aplica atât bărbaților, cât și femeilor.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.