Erou in Germania. Un sofer roman a oprit cu TIR-ul sau un BMW care mergea haotic pe sosea, dupa ce femeia de la volan isi pierduse cunostinta

TRIMITE PRIETENILOR

Un roman, sofer de TIR este considerat un sdevarat erou in Germania, dupa ce a salvat viata unei femei, soferite, care isi pierduse cunostinta la volan. Barbatul a efectuat o manevra spectaculoasa si a opreasca masina soferitei fara a-i pune viata in pericol.

Erou in Germania.

Romanul in varsta de 49 de ani, sofer de TIR la o firma din Germania, a vazut o masina care mergea in zigzag pe un drum din Neuss, la cativa kilometri de Dusseldorf, in vestul tarii. Acesta si-a dat seama ca se intampla ceva cu persoana aflata la volanul masinii  si s-a hotarat sa intervina.

Conform comunicatului transmis de politia din Rhein-Kreis Neuss, soferul roman a facut o manevra extrem de dificila cu TIR-ul de 30 de tone, astfel incat a prins masina care mergea in deriva intre tir si parapetul de pe marginea drumului.

Femeia care se afla la volan, in varsta de 57 de ani, isi pierduse cunostinta, iar romanul, impreuna cu o alta persoana, au spart geamul BMW-ului ca sa o poata ajuta. In momentul in care a ajuns politia, femeia isi recapatase cunostinta, dar a fost dusa la spital pentru un control amanuntit.

Citeste si articolul :   Teoria lansata de Mircea Badea chiar la tv : Eu cred ca Bill Gates vrea sa cipeze oamenii!

„Corpul femeii se apleca intr-o parte, inspre schimbatorul de viteze”, a spus soferul camionului pentru RTL, potrivit Digi24.

Acesta a declarat ca nu se simte erou, doar a ajutat: „Sunt doar o persoana careia ii place sa ajute. A fost insa incredibil sa vad cati alti soferi si-au continuat drumul, chiar si dupa ce oprisem masina femeii”.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.