Fată de 13 ani din Chitila DISPĂRUTĂ fără urmă! Părinții ei sunt disperați și plâng de 3 zile: Am primit trei telefoane cu număr ascuns, cineva se dădea drept fetița mea

TRIMITE PRIETENILOR

O adolescentă în vârstă de 13 ani, din Chitila, a dispărut de acasă iar părinții ei cred că de fapt a fost răpită, în contextul în care, potrivit acestora, fata avea un anturaj dubios.

Constantin ana Maria a dispărut de acasă în cursul dimineții de joi, 13 mai, după ce a avut o dispută cu părinții ei. Adolescenta fusese miercuri la un prieten de-ai ei de unde tatăl ei a luat-o și a dus-o acasă. A doua zi de dimineața bărbatul a intrat în camera fiicei sale pentru a-i spune să se logheze pe tabletă deoarece începea orele, însă la câteva zeci de minute după adolescenta a dispărut din casă iar de atunci părinții nu au mai reușit să o contacteze, relatează Antena3.

Părinții se tem că adolescenta a fost răpită

„Ea a vrut așa libertate, să își aleagă ea prietenii. A intrat într-un anturaj așa mai defectuos, din ce am văzut eu de pe Instagram, de pe aplicații. Nu știu că ea a plecat, dar nu știe nimeni, nici prietenele, nu cunoște nimeni situația ei, unde este și ce s-a întâmplat cu ea. La un băiat, Alexandru îl cheamă pe el. E un coleg, probabil de școală. Am luat-o acasă și a doua zi, joi, eu am crezut că s-a dus tot acolo. E posibil ca cineva să aibă contul ei de Instagram, pe care se loghează cu parola și scrie numele ei. Am primit acum două zile, trei telefoane cu număr ascuns, în care se dădea drept fetița mea”, a explicat tatăl fetei pentru sursa citată.

Teama părinților este ca fata să nu fi fost răpită deaorece, potrivit acestora, dacă ar fi plecat de bunăvoie s-ar fi întors acasă.

„Ea ar veni acasă, dar să nu fie pe mâna unor persoane răufăcătoare. Să nu fie ținută cu forța. Ea are doar 13 ani și este și frumoasă”, a susținut mama adoelscentei.

Tatăl fetei a implorat-o să se întoarcă la familia ei.

„Vino acasă, fetița mea, ca să fii bine. Nu îți facem nimic. Suntem terminați, distruși! Ești viața noastră, nu mai pot să trăiesc fără tine!”, au fost rugămințile bărbatului.

Fotografia tinerei și datele ei au fost postate pe site-ul Poliției Române, la categoria „Copii dispăruți”. Constantin Ana Maria este născut pe 20 august 2007, și a dispărut de la domiciliul ei din Chitla, județul Ilfov.

Semnalmentele adolescentei dispărute

  • Înălțime: 150 cm
  • Greutate: 56 kg,
  • Corpolența: atletic,
  • Culoare păr: șaten,
  • Lungime păr: lung,
  • Contur față: oval,
  • Culoare ochi: căprui.

Autoritățile din Chitila au luat legătura inclusiv cu cele din Constanța întrucât există posibilitatea ca aceasta să fi plecat la mare. Adolescenta a fost căutată de polițiști cu câinii de urmă, însă nu a fost găsită. Se pare că ar fi luat legătura cu niște prietene de-ale ei iar polițiștii i-au audiat deja câțiva amici.

Adolescenta nu și-a luat telefonul cu ea, ci tableta, doar că nu s-a reușit localizarea ei prin intermediul dispozitivului.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.