Femeie MOARTĂ în timpul unei PARTIDE de AMOR. Poliţiştii au deschis o anchetă

TRIMITE PRIETENILOR

O femeie, în vârstă de 44 de ani, a murit în condiţii misterioase în noaptea de duminică spre luni, în Botoșani.

Tragedia a avut loc la Dracşani, comuna Suliţa, iar concubinul femeii este cel care a anunțat autoritățile. Bărbatul susţine că atunci când ar fi ajuns acasă ar fi surprins un bărbat care o viola pe partenera lui de viaţă, aşa că ar fi fugit imediat să anunţe poliţia. Când s-a întors, însă, acasă, a găsit-o pe femeie fără suflare.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă, însă echipajul nu a putut face nimic altceva decât să constate decesul.

”A fost aplicat protocolul de urgență. Din păcate, nu s-a putut face decât constatarea decesului. Femeia nu prezenta urme de violență, însă era evident un raport sexual recent”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoșani.

Poliţiştii au reuşit să vorbească cu concubinul femeii, iar acesta le-a spus că și-a găsit partenera goală, pe pat, cu fața în sus.

Criminaliştii au ajuns la fața locului și au prelevat probe, iar corpul neînsufleţit a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală.

Poliţiştii au deschis o anchetă, iar acum aşteaptă raportul medicilor legişti pentru a afla cauza morţii, scrie antena3.ro.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.