În urmă cu câțiva ani cerșea pe străzi în țări străine, însă acum câștigă mii de euro pe cântări și se scaldă în bani. Fiica nerecunoscută a lui Ioniță de la Clejani s-a îmbogățit! Ce spune acum despre fratele ei, Fulgy

TRIMITE PRIETENILOR

Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a comentat situația dificilă prin care trece acum familia tatălui ei. Astfel, se poate vedea că tânăra suferă foarte mult pentru tatăl ei! De menționat că Ramona a avut ceva de spus și în urmă cu un an, când Margherita, sora lui Fulgy, a avut probleme.

Familia de la Clejani se confruntă acum cu un nou scandal care are ca motiv consumul de droguri. Dacă în urmă cu un an protagonista era Margherita, iată că acum îi calcă pe urme frățiorul ei mai mic Fulgy. Acesta a fost prins conducând sub influența substanțelor intersize, iar scandalul creat a ajuns și la urechile fiicei nelegitime a lui Ioniță de la Clejani.

Ce spune fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani despre scandalul provocat de Fulgy

Fulgy și Margherita, copiii cei mici ai lui Ioniță de la Clejani, au avut tot ce și-au dorit, au fost răsfățați de părinții lor, însă, din păcate, nu au putut gestiona celebritatea. Sora lor vitregă, Ramona Manole, sare în apărarea familiei tatălui ei. Tânăra spune că cel mai mult suferă pentru tatăl ei, care are de gestionat problemele grave cu drogurile pe care le-a avut Marga și acum Fulgy.

„Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă. Eu apreciez numele acesta, și îl respect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000- 20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta. Sunt copii fără minte. Poate și eu aș fi făcut asta, dar nu îmi permit acest lucru, nu am banii lor. Sufăr pentru tata că trece prin asemenea lucruri, știu că nu este deloc ușor. Pe mine mă doare sufletul pentru el. În mine, mama nu a investit niciun cent, mi-a pus pe masă de mâncare și mi-a dat sfaturi bune, în viață, care să mă ajute”, a precizat Ramona Manole.

Relația dintre Ramona și tatăl ei, celebrul Ioniță de la Clejani, nu a fost una așa cum și-ar fi dorit tânăra. În anii trecuți, aceasta povestea că tatăl ei nu dorește să o vadă.

„Am făcut toate eforturile să stea măcar de vorbă cu mine. Am încercat prin toate căile posibile, tot ce mi-a stat în putere. Am încercat să stau de vorbă cu el, dar se pare că el e de negăsit, nu vrea să mă vadă. E foarte greu, nu am avut parte de nimic până acum. Mă simt blestemată”, spunea Ramona.

Fulgy și Margherita, probleme cu drogurile

Fulgy, fiul Clejanilor, a fost prins drogat la volan, sâmbătă seara, după ce polițiștii din Capitală au tras pe dreapta mai mulți șoferi. Se pare că fiul cel mic al Clejanilor ar fi consumat canabis înainte de a se urca la volan. Tânărul de 23 de ani a fost așteptat de părinții lui la Institutul de Medicină Legală. Viorica şi Ioniţă de la Clejani au stat într-un bolid de lux aflat în curtea sediului INML în timp ce fiul lor dădea probele de sânge.

De asemenea, invitat la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1, Fulgy a negat că ar fi consumat droguri:

„Eu, aici, la emisiune, am venit îmbrăcat de 10.000 de euro. Ciorapii sunt 500 de euro. Eu la cafea ascult Vivaldi și Mozart, umblu cu 2.000-3.000 de euro la mine, mereu, de aia mă opresc polițiștii. Mi-am cumpărat un cățel, îl ceamă Cash, iar Alex Velea o să-i facă o piesă cățelului meu. Atât a fost, 15 minute a durat discuția la Golden Boy Society (n.r. – casa de producție a lui Velea). După aceea au venit cu mine doi băieți de-ai lui, pe care i-am chemat acasă, să punem la punct niște piese. Ajung la Baba Novac, eu stau în Dristor, și acolo era un filtru de poliție, de 16-18 mașini”.

Fulgy a fost prins drogat la volan la un an după ce sora lui, Margherita, a provocat un accident în Capitală. Deşi tânăra a negat atunci vehement consumul de substanţe interzise, rezultatele au arătat cu totul altceva.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.