Înainte să piară, acesta a transmis un mesaj șocant acasă: ”Scoateți-mă de aici, că aștia.. „Nu avea nimic, în afară de o simplă tuse. Cu toate astea, medicii l-au dus pe secția unde sunt cele mai grave cazuri…”

TRIMITE PRIETENILOR

Acuzații grave la adresa cadrelor medicale din Bârlad. Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost răpus de noul virus

Pentru a masca vânătăile, cadrele medicale de la Bârlad l-ar fi dat cu fond de ten, descoperire făcută de cei care plângeau la căpătâiul lui.

Rudele decedatului arată cu degetul spre medicii din secția Anestezie Terapie Intensivă, care ar fi băgat pacientul în comă, pentru a-i putea administra tratamentul, însă nu au mai reușit să-l readucă la viață.

„Fratele meu a intrat pe picioarele lui în spitalul din Bârlad și tot pe picioarele lui a fost transferat la ATI. Nu avea nimic în afară de o simplă tuse. Cu toate astea, medicii l-au dus pe secția unde sunt cele mai grave cazuri. Doctorul care era de gardă în noaptea transferului la ATI ne-a comunicat că au fost nevoiți să-l lege de pat, să-l sedeze și să-l intubeze pentru a-i da tratamentul. Ei l-au băgat în comã și tot ei l-au 0m0rât. Nu ne ascundem de cuvinte, ăsta e adevãrul”, a spus sora bărbatului.

”Fratele meu nu avea nicio boalã înainte de a se infecta, era sãnãtos tun”.

”Cu o sãptãmână înainte a dus-o pe mama la spitalul din Bacãu, și ea infectatã cu noul virus. Mama, femeie de 61 de ani cu multiple boli, inclusiv la plămâni, a scăpat cu viață, fratele meu, fără nicio boală a murit. Diferența a fost făcută de spitalele unde mama și fratele s-au internat.

Medicii de la Bacău ne sunau în fiecare zi să ne comunice starea de sănătate a mamei, ea avea tot timpul telefon asupra ei și vorbea zilnic cu noi. La Bârlad după două zile de la internare, fratelui meu i-a fost confiscat telefonul, iar noi, familia, nu am mai aflat nimic de el. Nici când a murit nu s-au obosit să ne sune, tot noi i-am telefonat să-i întrebăm cum se mai simte fratele meu”, a declarat sora decedatului.

De asemenea, confirmat cu c0vid pe data de 15 septembrie, Andrei s-a negativat 14 zile mai târziu, în timp ce se afla în comă. Cu toate astea, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Femeia spune că pe perioada internării fratelui ei, medicii au pus-o să cumpere un medicament foarte scump, de peste 4000 de lei, pe care nu i l-au mai administrat pacientului.

În plus, inimile celor care l-au cunoscut pe Andrei Bogdan au stat pentru o clipă atunci când trupul neînsuflețit al acestuia a ajuns acasă la Vaslui. Bărbatul era plin de vânătăi, iar în dreptul inimii avea trei puncte și mai multe semne, ca și cum ar fi fost electrocutat. Pentru a masca vânătăile, cadrele medicale de la Bârlad l-ar fi dat cu fond de ten, descoperire făcută de cei care plângeau la căpătâiul lui.

„Scoateți-mă de aici, că aștia mă 0m0arã” , acestea sunt ultimele cuvinte pe care Andrei Bogdan le-a transmis prin telefon rudelor de acasă. scrie wowbiz.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.