Învață să faci diferența între parfum, apă de toaletă și apă de colonie

TRIMITE PRIETENILOR

Se spune că o femeie poate deschide inima unui bărbat doar dacă foloseşte parfumul potrivit. Dulce sau oriental, puternic sau subtil, parfumul reprezintă cartea de vizită a oricărei femei.

Înainte de a cumpara un parfum, o apă de toaletă sau o apă de colonie ar trebui să știm care sunt diferențele dintre cele trei.

1. Apa de parfum

În afară de parfumul propriu-zis (15-30%), apa de parfum deține cea mai mare concentrație de uleiuri aromatice: 8-15%. Acest produs nu este la fel de puternic precum parfumul propriu-zis, dar este destul de persistent și nu are costuri exagerate.

Dacă vrei o apă de parfum, va trebui să scoți din buzunar o sumă situată între 70 și 600 de lei, depinzând de firmă și gramaj.

Cei mai cunoscuți producători sunt Christian Dior, Chanel Blue, Prada, Creed, Jean Paul Gaultier, Prada, Paco Rabanne, Giorgio Armani, Tom Ford etc.

2. Apa de colonie

Apa de colonie nu are un miros puternic deoarece concentraţia sa este de 2-5% parfum. Aceasta are un miros fresh,plăcut,uşor fructat datorită uleiurilor esenţiale folosite precum lămâie,portocală,lavandă sau rozmarin. Este potrivită doar pe timp de zi,la birou sau la întâlnirile de afaceri.

Prețurile sunt cuprinse între 70 și 450 de lei.

Cele mai populare branduri din care poți alege sunt Hugo Boss, Cliz Claiborne, Aramis, Fred Hayman, Truefitt&Hill, Tommy Hillfiger etc.

3. Apa de toaletă

Are o concentrație de 4-15% de esență de parfum diluat de alcool. Asta face ca produsul să nu aiba un miros prea persistent. Puteți folosi acest produs zilnic, fără să vă fie teamă că folosiți prea mult.

Prețurile acestui produs sunt cuprinse de regulă între 40 și 270 de lei.

Cele mai cunoscute branduri sunt Vince Camuto, STR8, Perry Ellis, Davidoff, Calvin Klein, Cerruti etc.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.