TRIMITE PRIETENILOR

Chiar dacă energia venită de la solstițiu și de la luna nouă stă să se propage, nu suntem prea pregătiți pentru a o primi. Uneori organismul meu îmi dă semne că ar trebui să încetinesc, să iau lucrurile cu calm, pentru a redeveni cel ce eram odată, eu autenticul.

Pentru aceia care au aprofundat forța energetică, de ceva timp, probabil că este lesne de înțeles, ce înseamnă bunăstarea sufletului și cât de mult reprezintă ea pentru relația cu familia sau cu apropiații.

Ni se întâmplă să experimentăm de multe ori distrugerea, cea a sănătății, a trupului sau a psihicului. Unele persoane percep acest sentiment asemeni unei minciuni, crezând că nu li se poate întâmpla tocmai lor. Spiritul poate face orice, pentru a ne atrage atenția, așa că dacă în unele momente pur și simplu nu îți mai poți duce la bun sfârșit activitățile zilnice, poate că este momentul să încetinești.

Apoi, vine momentul în care începem să căutăm explicații pentru situația în care ne aflăm și ajungem să înțelegem că sufletul este cel bolnav. Trebuie să învățăm să avem mai multă încredere în el și în semnele pe care ni le dă. Trebuie să ne curățăm mintea, trupul și sufletul de orice energie dăunătoare. Trebuie să redevenim puri, fără scuze!

Ani la rândul, practicanții energiei au discutat despre puterea luminii, aceea de a-i ilumina pe cei din jur. Noi suntem exemplul pentru ceilalți, de la noi pot învăța toți cei ce ne înconjoară.

Cum putem deveni ghizi, dacă și noi suntem pierduți?

Dacă vei oferi mereu din suflet, vei putea fi cel mai exemplar ghid, pentru cei care te înconjoară. În plus, puritatea acestui cadou ne însănătoșește mintea și trupul.

În momentul în care decizi că a venit vremea să te încarci cu această energie, se vor produce schimbări majore, în viața ta. Există oameni care percep într-o manieră dramatică această schimbare, iar alții vor considera că nu se poate trăi altfel, decât în lumină și că tot ceea ce au trăit până atunci a fost doar un coșmar.

Un început bun poate fi chiar și acela de-ți muta locuința. Poți merge să stai într-o zonă aproape de ocean sau de mare, unde energia este mult mai puternică. Nu trebuie să te gândești că este costisitor să faci asta, nici decum. Energia în sine îți cere să încetinești și asta implică inclusiv consumul de materii prime.

Acest concept, de a te întoarce la ceea ce obișnuiai să fii, îi poate speria pe unii oameni, însă ascultă-ți sufletul, el ce spune?

Am simțit acest tip de energie, de câteva săptămâni, așa că am încercat să înțeleg ce vrea sufletul să îmi transmită.

Într-o noapte, am visat casa bunicii. Avea o grădină imensă, cu flori și copaci. Acest loc obișnuia să îmi fie mediul propice încărcării cu energie. În vis îmi apăreau foarte multe persoane, după care mi-am auzit numele rostit de bunica.

Bunica mea a murit în anul 2015.

Visul mi s-a continuat mergând în bucătărie. Acolo am băut o cafea împreună cu bunica și mi-a spus că trebuie să las trecutul în urmă și să privesc către viitor. Nu reușisem să am o casă a mea, după ce mi-am pierdut ferma, în anul 2012. Îmi spunea că este timpul să am locul meu. După care mi-a spus că trebuie să decid ce am de făcut. Am întrebat-o la ce se referă, după care m-am visat pe un hol, cu trei uși. Acestea reprezentau viitorul meu.

După ce am deschis fiecare ușă în parte, am auzit: ărima îmi spunea că dacă vreau să merg pe acel drum, va fi frumoasă, însă doar dacă îmi doresc cu adevărat. Mi-am adresat următoarea întrebare: o aleg pentru că o vreau sau doar pentru că îmi este teamă?

Când am ajuns în fața ușii numărul 3 am aflat că aceasta reprezenta o viață de familie, cu un soț iubitor. Bunica m-a privit și mi-a zis, lasă-ți spiritul liber, lasă-l pe el să aleagă.

Am ales ușa numărul 3, deoarece mă făcea să mă simt împăcată. Apoi mi-a spus bunica. Foarte bine, acum intră și închide ușa după tine. Am înțeles că niciuna nu era o alegere rea, însă doar una dintre ele îmi făcea sufletul să fie liniștit. Acum ce fac, bunico? Zâmbește și fii tu, mi-a răspuns ea.

M-am trezit și din acel moment văd diferit viața, energia care mă înconjoară acum îmi liniștește sufletul și, până la urmă, acesta este scopul vieții.

Sper ca acest articol să te ajute să te descoperi și să fie începutul iluminării tale.
Mulțumesc pentru că ai citit!


TRIMITE PRIETENILOR

Urmareste Stirile Romanilor pe Facebook. Portalul dedicat Romanilor


Loading...