Irina Tănase, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Liviu Dragnea. Se pare că Dragnea e de negăsit

TRIMITE PRIETENILOR

Deși pe cei doi îi despart aproape 30 de ani, iar timp de doi ani și jumătate Dragnea a stat în detenție, până acum cel puțin relația lor a părut de neclintit. Acum însă presa scrie că Irina ar fi fost părăsită de iubitul ei și se pare chiar că, la momentul redactării acestui articol, Liviu Dragnea ar fi de negăsit.
În schimb, Irina a fost contactată de cancan.ro și a avut prima reacție cu privire la acest subiect.
 „De unde știți dumneavoastră așa ceva? Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. (…) Nu știu de unde ați auzit. Îmi pare rău. (…) Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a declarat Irina Tănase pentru Cancan.

TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.