Primăria Panciu a instalat în mijlocul unei intersecții din centrul orașului un brad de Crăciun atât de mare, încât mașinile nu mai au pe unde să treacă

TRIMITE PRIETENILOR

Primăria din Panciu a instalat în mijlocul unei intersecții din centrul orașului un brad de Crăciun atât de mare, încât mașinile cu greu mai au loc pe unde să treacă.

Orașul Panciu se pregătește de sărbători, iar din peisaj nu avea cum să lipsească tradiționalul brad de Crăciun.

Iar primăria s-a autodepășit în această privință: a instalat în mijlocul unei intersecții din centrul orașului un brad atât de mare, încât mașinile abia mai au loc să treacă, din cauza crengilor.

Evident, de vizibilitate nici nu se mai poate pune problema, fiind interesant de văzut acum care va fi reacția Poliției Rutiere, scrie Vrancea24.

În cursul zilei de duminică, polițiștii au cerut firmei care a amplasat bradul să toaleteze pomul și au amendat-o, potrivit News.

”Astfel, s-a stabilit faptul că o societate comercială a fost mandatată să achiziţioneze şi să monteze un brad într-un scuar din zona intersecţiei străzilor Nicolae Titulescu şi Ciprian Porumbescu, loc în care anual se instalează bradul de Crăciun. Din cauza dimensiunilor crengilor, circulaţia rutieră pe sensul de mers Panciu-Străoane era îngreunată, fiind solicitată prezenţa unei echipe a societăţii, care a toaletat bradul”, a transmis IPJ Vrancea.

Totodată, firma a fost sancţionată potrivit Codului Rutier.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.