Irinel Columbeanu revine în forță! FILMAT CA PE VREMURI, CU ȘOFER & DOUĂ PUȘTOAICE LUATE „LA PACHET PE CAMERĂ”

TRIMITE PRIETENILOR

Irinel Columbeanu pare că ușor, ușor începe să-și revină. Sau doar intenționează să lase această impresie, rămâne de văzut. Cert este că cel supranumit, în trecut, “miliardarul de la Izvorani” a fost filmat de CANCAN.RO în compania a două puștoaice, cu mașină și cu șofer personal. O imagine comună în urmă cu mai mulți ani, când, înconjurat de frumuseți autohtone, afaceristul o ținea dintr-o petrecere într-alta, cu valuri de șampanie Armand de Brignac. S-a întors, oare, Irinel, în forță?

Viața lui Irinel Columbeanu s-a transformat radical în ultima perioadă. A renunţat, forțat și de împrejurări, la lux şi opulență şi a optat să trăiască simplu, ca un om de rând, după ce a pierdut impunătoarea vilă din apropierea Capitalei, presat de datorii. În plus, a renunțat și la mașinile de lux cu care ne-a obișnuit în perioada când era căsătorit cu Monica Gabor. Le-a înlocuit, la început, cu un Opel Astra, second-hand, după care cu un Mercedes vechi de 20 de ani.

Ca pe vremuri, cu șofer și… puștoaice după el

Sintagma îndelung uzitată “a ajuns la fundul sacului” i s-a potrivit din păcate și celui cunoscut nu cu mult timp în urmă drept “miliardarul de la Izvorani”, având în vedere ipostazele în care a apărut. Irinel Columbeanu pare să fie, însă, un luptător, care trage tare cu dinții pentru a se ridica din propria cenușă. Pentru că, recent, CANCAN.RO l-a întâlnit pe omul de afaceri în zona de Nord a Capitalei cu – atenție – mașină condusă de șofer! Ceea ce nu s-a mai întâmplat de multe, multe luni…

Asta nu este, însă, tot. Alături de Irinel Columbeanu s-au aflat și două puștoaice, una blondă, cealaltă brunetă. Practic, imaginile îți lasă impresia că ai revenit în timp. Dar nu este așa. Filmările sunt actuale și te fac să te întrebi dacă nu cumva cel obișnuit cu un trai de lux, cu mașini scumpe, vacanțe exotice și petreceri cu șampanie fină s-a întors „la treabă”. Însă doar timpul va demonstra dacă regele din trecut a revenit pe tron. Important este, totuși, ce s-a întâmplat zilele trecute…

Irinel Columbeanu, ca pe vremuri, cu șofer și puștoaice după el

Irinel Columbeanu, tratat ca un adevărat boss

Irinel Columbeanu, șoferul și cele două tinere au ajuns în parcarea unui mall din Capitală cu un Range Velar, care valorează 50.000 de euro, nicidecum cu Opel-ul Astra sau cu Mercedesul vechi de două decenii. Bărbatul care a condus s-a dat rapid jos din mașină și i-a deschis ușa lui Irinel, care a ieșit ca pe vremuri, ca un adevărat boss. Apoi, cei patru s-au plimbat puțin prin zonă, după care au intrat într-un restaurant aflat în complexul rezidențial din nordul Capitalei în care locuiește în prezent ex-partenerul Monicăi Gabor.

Irinel Columbeanu intră în mașină, sub atenta supraveghere a șoferului

Distracția a continuat în apartament

În local, toți patru au luat masa și s-au simțit perfect. După câteva zeci de minute, “brigada” s-a ridicat și a revenit la mașină. Unde, din nou, șoferul a deschis portiera pentru ca afaceristul să poată intra. De precizat că, pe bancheta din spate, s-a așezat alături de brunetă, în timp ce blonda s-a urcat în față, în dreapta șoferului. Distracția, însă, nu s-a încheiat. A continuat în apartamentul celui supranumit în trecut “miliardarul de la Izvorani”, după ce, din nou, șoferul a facilitat ieșirea boss-ului din autoturism. A revenit, oare, Irinel? Din moment ce a apărut, ca pe vremuri, cu șofer și două puștoaice luate ”la pachet pe cameră”?

A fost multă vreme în top

În 2008, potrivit informațiilor oferite de site-urile de specialitate, Irinel Columbeanu deținea o avere de aproximativ 60 de milioane de euro. În 2007, cifra era absolut spectaculoasă – 150 milioane de euro. Doar că în anul 2008 s-a vorbit de “doar” 40 de milioane de euro, în timp ce în 2009 au fost contabilizate aproximativ 7 milioane de euro. Iar timpul a trecut, banii din conturile omului de afaceri scăzând dramatic. Omul de afaceri nu a dorit să dea niciodată detalii despre problemele financiare, preferând să fie cât mai discret cu putință însă a fost clar pentru toată lumea că impasul financiar nu putea fi contestat.

SURSA: CANCAN.RO


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.