“Mai există lumea?”. Prima întrebare a unei femei scoase de sub dărâmături după 121 de ore, în Turcia

TRIMITE PRIETENILOR

La șase zile după cutremurele din Turcia, echipele de salvare continuă să facă salvări miraculoase. O femeie de 70 de ani a fost scoasă de sub ruine după 121 de ore.

S-a întâmplat în orașul aflat fix lângă epicentrul primului seism. Primele cuvinte ale bătrânei, după ce a fost salvată din ruinele blocului în care locuia au fost: “Mai există lumea?”. Aproape simultan, dar în alt oraș, echipele de intervenție scoteau o femeie de 55 de ani care stătuse 122 de ore sub dărâmături. Era rănită, așa că a fost urcată în ambulanță și a fost dusă la spital. Dar toți oamenii din jur au aplaudat când au văzut că cineva mai este în viață după atât de mult timp.  Misiunile de căutare-salvare sunt fără oprire în Turcia, dar șansele să mai fie găsiți oameni în viață sunt tot mai puține. Autoritățile de la Ankara iau în calcul oprirea acestor misiuni și trimiterea de buldozere pentru a curăța munții de moloz înainte să izbucnească epidemii.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.