Mâncați des ciocolată? Aveți o inteligență superioară

TRIMITE PRIETENILOR

Se spune că inteligența și curiozitatea merg la pas. Dar oare cum vă dați seama că aveți o inteligență superioară? Iată care sunt lucrurile pe care trebuie să le luați în seamă.

Nu luați decizii impulsive

Specialiștii spun că oamenii inteligenți știu mai bine decât oricine altcineva să-și descrie exact sentimentele și să pună oricând în locul cuiva, tocmai pentru a înțelege ce simte acea persoană.

Mai mult, aceștia sunt totdeauna deschiși experiențelor noi. Totodată, cei înzestrați cu o inteligență superioară nu iau niciodată decizii impulsive și asta pentru că știu să se stăpânească indiferent prin ce situații critice ar trece. În plus, cântăresc mereu opțiunile care li se oferă și o aleg pe cea mai bună.

De asemenea, studiile arată că inteligenții nu se pripesc să vadă un rezultat și judecă foarte mult, fără să lasă loc de manipulare cuiva. Interesant este și faptul că cei inteligenți adoră să mănâncă ciocolată! Și asta pentru că flavonoidele conținute de acest delicios desert le stimulează procesele cognitive.

Dacă în timpul unei ședințe veți observa că unul dintre colegi face desene pe hârtie, fiți sigur că face parte din categoria oamenilor cu inteligență superioară. Nu în ultimul rând, cei inteligenți lucrează în liniște deplină pentru că au o problemă cu filtrarea zgomotului. Așa se nasc probabil marile capodopere.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.